Официалният постер за TLC

Излезе официалният плакат на TLC, където се вижда, че на него са The Shield. Очаква се те да се изправят срещу The Miz и The Bar, а не срещу The Miztourage. Причината за промяната е Roman Reigns да бъде зает, докато се върне към битката за Universal title и също така да събере повече фенове. Турнирът ще се проведе на 22 октомври.

Коментари
#1 Moneymaker на October 03 2017 18:47:31
Одобрявам тази промяна.Вече съм с една идея по-надъхан за този мач, защото каквото и да си говорим, Шеймъс и Сезаро са с класи над Аксел и Далас и като star power и като визия на ринга, пък и в отбор с Миз може да стане нещо хубаво.Знаех си, че някога ще върнат пак Щитът дори и за един мач, обаче ми е интересно дали ще пуснат спусъка и ще заложат отборните титли на Raw и ИК титлата, би предизвикало доста голям интерес, а и към момента това си е единственият реален МЕ за TLC, поради липсата на Леснар, единственият преебан от тази ситуация остава Строуман, но какво да се прави.Иначе дано враждата между Щитът и ШейЗаро/Миз се развие по-привлекателен начин, защото мачът със стипулация да речем Tables, Ladders & Chairs match може да е ебасимо екшъна.
#2 Moneymaker на October 03 2017 21:32:52
Къде е спойлера? Смяната на Мизтуражите с Шейзаро ли?
#3 434 на October 03 2017 22:32:52
Тия щитове митове никога не са ми били интересни, Брооун да излиза след мача им и да ги нарита всички на куп.
#4 diorgiothiol на October 05 2017 08:00:54
Избързаха с тази вражда никакъв стори лайн преди да намесят Сезаро+Шеймъс да бият Роман. Вярно искат да си върнат титлите но нямат нищо общо с Рейнс... ако има човек който трябва да се обвини за отсъствието на Леснър е именно Рейнс-Леснър може всичко да е но направи много добри последните си 2 мача заслужава почивка след битката с Строуман както мисля че и самия Строуман се нуждае от малка почивка още повече че очаквам още 1 мач между тях двамата
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки