Защо Mahal стана претендент за WWE титлата?

Както знаем, Jinder Mahal стана претендент за WWE Title, след като спечели Six-Pack Challenge. Причината, поради която Mahal стана претендент, е защото WWE нямат anti-American heel, тъй като Rusev е контузен, и Mahal зае неговото място. В момента в SmackDown Live трябва някой top heel и WWE искат това да е Jinder, тъй като имат планове за Baron Corbin, но на по-късен етап. 

WWE смятат, че това няма да намали гледаемостта на SmackDown Live, защото феновете гледат марката, а не определени кечисти.

Коментари
#1 TheViper4511 на April 20 2017 20:19:39
Е да то си беше ясно че на Махал няма да му са даде титла и това е временно,но това не пречи след като дойде време за Корбин или пък Русев се завърне,на Махал да му продължи пуша но на мид кард ниво.
#2 undertakker на April 20 2017 21:12:29
Това може наистина да е вярно,но по-голямата причина заради която получава пуш е,че WWE искат да стартират програма в Индия.
#3 Moneymaker на April 20 2017 21:43:39
Само да не му готвят push като на Великият КалиН, че няма да го преживея.Все още помня един от най-лошите рейнове със Световна титла именно от Кали.Махал има предпоставки да е малко по-добре, но пак не съм голям оптимист.Като цяло от толкова години джобене и без да е печелил нито една титла, не виждам как ще го rebuild-нат.
#4 Cold_Skull на April 22 2017 11:31:11
Надявам се, да го използват по най-добрия начин предпочитам Махал отколкото Румянката Руинс ;д
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки