Bullet Club се реформира в WWE?

                          

Karl Anderson заяви в интервю, че няма търпение Finn Balor да се завърне на ринга след тежката контузия, която получи на SummerSlam срещу Seth Rollins. 

Karl добави, че след завръщането си, Balor трябва да позволи да се реформира истинския ''Bullet Club'' и заяви:

''Ние ще разкъсаме всички един по един.''

Все още няма планове Bullet Club да се събере след завръщането на Balor, но тези планове винаги могат да се променят.

Коментари
#1 Darkside-hell на January 09 2017 17:35:26
Не знам откъде Кarl Си мисли,че wwe имат права върху марката Bullet Club- това е стейбъл на NJPW и WWE трябва да искат разрешение за да придобият марката, имициалите и тем подобни. Трябва да изсипят една стабила камара пари на NJPW,за да имат право да използват B.C- А и Балор няма никакви правя върху стейбъла- той просто е имал идеята да го създаде. Също така може да върнат оная пародия The Club, ама B.C в WWE е невъзможно без съгласието на NJPW, като това е меко казано - невъзможно.
#2 TheViper4511 на January 09 2017 17:43:18
@Darkside-hell #1: Не бъди толкова сигурен... това е WWE, всичко може да се случи.
#3 Darkside-hell на January 09 2017 18:00:46
@TheViper4511 #2: А на това му се вика собственост на дадена марка. И NJPW могат да си поискат правата в съда, ако видят, че WWE използва марката Bullet Cllub,без тяхно знание. Ще ти го обесня по по-прост начин белким да го разбереш. Все едно Адидас , да открадне модел на найк и да не махне логото а да сложи своето там Smile - нали знаеш ,че Найк ше си поискат правата в съда. Или пък Роналдо да играе за Барса ,пък да иам договор с Реал - сега разбра ли ?
#4 calnex на January 09 2017 18:01:32
Dark-ът казва истината. Smile Неслучайно и преди година се появиха слухове, че WWE желаят да купят марката Bullet Club, но в крайна сметка не се стигна до нищо. Не може да се продава/използва merchandise и каквото и да било в WWE с марка "Bullet Club" без разрешението на New Japan, а за това разрешение трябва да се хвърлят голяма сума пари. Wink
#5 The-Legend-Killer на January 09 2017 19:00:19
Ще сложат едно The и готова работата
#6 TheViper4511 на January 09 2017 19:17:47
@Darkside-hell #1: Разсмиване доста просто го обясни... Имах впредвид че може да стане така че да се стигне до решение и да има сделка между 2 те федерации и за това казах да не си толкова сигурен Smile
#7 thexspecial на January 09 2017 21:11:39
От една страна ще бъде хубаво, но Дарка си е прав, че WWE трябва да купят тази марка. Не ми се вярва много, много да стане, но това е WWE, винаги могат да измислят начин.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки