Две обявени звезди за WM 33

WWE обяви две големи имена за WrestleMania 33. Това са Скалата и Гробаря. Скалата ще се появи на турнира, но няма да има мач. 

Гробаря ще се появи тази вечер в SmackDown, където ще започне изграждането на враждата си за мача му на WM 33. Има слухове, че този опонент ще бъде Джон Сина или Ренди Ортън. Вероятно това ще бъде Ренди Ортън, тъй като Сина го няма и ще се завърне в средата на декември.

Коментари
#1 TheViper4511 на November 15 2016 20:51:19
Оффф Ренди е мой човек, но те вече са има ли мач на WM и уж се очакваше тогава Ренди да прекрати серията но не е станало и добре че не е.Предпочитам този човек да е Сина и причините за това са: Възможен heel търн на Сина който би било много интересно за гледане.Другата причина е че те не са има ли мач на WM и този мач би било добър край на кариерата на Гробаря ако смята това да му е последен мач.Предпочитам Ренди да има вражда с Стайлъс за титлата в сезона на WM пред това което се задава.
#2 mr_enchev на November 15 2016 23:10:10
Ренди? Сериозно? Това е пълна трагедия. Нищо против Ренди Харизмата но вече се би с Тейкър в хубав мач и втори мач с това състояние на Феномена би бил грешно решение. Просто един мач между тях стига. Сина да с един търн за него би било хубаво. Ще чакам да видим какво ще стане тези вечер!
#3 The-Legend-Killer на November 15 2016 23:13:16
Интересно ми кой ще е защото всички главни във Смака са заети за Сървайвъра
#4 thexspecial на November 16 2016 13:54:40
След като изгледах Смака и като видях какво каза Тейкъра на Тийм Смакдаун, ако загубят си направих няколко мои извода как ще се стигне до вражда с Ортън, но се надявам наистина да няма мач между тях. Очаквам Ортън да има вражда със Стайлс за титлата в WM сезона, а Сина да търне хийл и да се бие с Тейкъра на WM. Определено това ще бъде по-интересен мач от такъв между Ортън и Тейкър. В следващите седмици ще има развитие и ще стане ясно срещу кого ще се бие Тейкъра.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки