WWE сериозно обмислят heel turn на John Cena

                          

Forbes публикува история, която твърди, че служители на WWE са обсъждали heel turn на John Cena много по-сериозно отколкото преди. Техният доклад твърди, че формата на John Cena не е толкова силна колкото преди, когато той работеше на пълно работно време. Вярва се, че ако Cena бъде използван сега като heel, той ще помага на по-младото поколение от babyface-ове да се издигат. Другата причина е, че това ще даде огромен тласък към рейтинга на WWE, тъй като от компанията се надяват феновете да се радват на това, защото те почти никога не са гледали John Cena като heel. Идеята е, че Cena ще turn-е heel в WrestleMania сезона и ще се изправи срещу The Undertaker на WrestleMania 33.

Коментари
#1 TheViper4511 на October 17 2016 15:52:19
А дано да търне heel Bananna тогава направо без да се замислям слагам негов аватар на профила си Разсмиване
#2 The-Legend-Killer на October 17 2016 15:59:11
E добре още колко ще унижават Гробаря ако направят този мач Гробаря The Bad ass да спечели Smile
#3 Moneymaker на October 17 2016 17:07:15
Отдавна загубих надежди към това да видим Сина хийл поне от едно 5 години се надявам този ден да дойде, но с всяка изминала година, това ми изглежда все по-абсурдно и невъзможно.Нека не се лъжем ако Сина стане хийл наистина ще е добре за марковете като нас, ще му се освежи образа, но за лапешката аудитория и продажбите на компанията това може да се отрази по-много негативен начин Wink и в този ред на мисли, по-вероятно е да видим Рейнс хийл отколкото Джонката.
#4 Ultras-48 на October 17 2016 20:43:11
Вече от 2 години насам все се появяват слухове за хиил търн на Сина,но така и нищо не става,така че доста се съмнявам да търне
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки