Luke Harper се завърна

Luke Harper се завърна на ринга по време на Live event и се изправи срещу Seth Rollins и Sami Zayn, партньорът му бе Kevin Owens. Harper бе извън строя от май месец. Имаше спекулации, че след завръщането си, той ще се присъедини към бранда на RAW. Тъй като Jack Swagger премина в SmackDown, Luke Harper зае неговата роля в турнето на RAW.

Коментари
#1 TheViper4511 на October 06 2016 19:02:04
Радвам се че се завърна, но се надявах да е от синия бранд понеже там ще му се обърне по голямо внимание и ще бъде по полезен от Суагър.
#2 Ultras-48 на October 06 2016 19:26:03
И аз съм на мнение,че трябва да се присъедини към Разбиване,а не в Рау,защото в синия бранд със сигурност ще получи повече пуш докато в Първична Сила е доста вероятно да бъде закопан,заради вражда с Рейнс примерно.
#3 thexspecial на October 06 2016 21:12:21
Определено и аз съм на мнението, че Харпър щеше да е много по-добро попълнение от Суагър в Смака. Щеше да получи поне шанс за Интерконтиненталната или можеше да сформира отбор с някой, докато в Рауа само ще джобва.. а и в Смака щеше да се събере с Роуън и Брей, но се надявам в Рауа да сформира отбор със Строумън.
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки