От WWE се надяват да подпишат с Kenny Omega

Служителите на WWE са доста заинтересовани от Kenny Omega. Triple H е показал доста голямо желание в привличането му и се очаква то да даде резултат към средата на 2017-а. NJPW са уведомени за интереса към него. Наскоро Omega се появи в The Ross Report и каза, че би обмислил евентуална оферта от WWE. 

Коментари
#1 calnex на August 16 2016 10:50:09
Новината вече беше отречена. Omega заяви в promo-то си, след като спечели G1, че ще остане в New Japan.
#2 calnex на August 16 2016 15:04:21
Всъщност дори и останалата информация от новината не е вярна, защото договорите в NJPW се подновяват в януари всяка година. А и отделно договорът на Kenny е до 2018. Разсмиване Не вярвам Omega, с всичкия си mega push в последно време и факта, че ще закрие второто най-голямо кеч шоу за годината, да напусне NJPW, за да отиде в WWE, където не вярвам да бъде повече от midcarder.
#3 Moneymaker на August 16 2016 15:11:10
Доста хора не вярваха и в това, че Styles някога ще се бие на WWE ринг и ще враждува с едно от топ лицата преди години, ама няма невъзможни работи в тази индустрия! Очаквай неочакваното! Cool
#4 calnex на August 16 2016 15:17:16
Има разлика между него и Styles. AJ си каза предварително, че цели да изкара възможно най-големи пари, а и постепенно беше отдръпнат от ME картинката в NJPW. С Kenny пък е съвсем обратното, както споменах mega push-а му в последните месеци.
#5 Moneymaker на August 16 2016 15:26:55
За всеки един човек би трябвало да е важно, това за каква сума излага на риск тялото си.Тук визирам малките федерации които не знам по-колко печелят, но от неща които съм чел там изобщо не пестят нищо и правят какви ли не движения и рисковете наистина са гарантирани.Мисълта ми е,че парите са важно нещо във всеки един спорт или развлекателно шоу както е кечътРазсмиване
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки