Възможен е един голям Мейн Евент за WrestleMania 33

                      

Сблъсъците зад кулисите между Triple H/Stephanie McMahon и Shane McMahon продължава и на Vince McMahon много му харесва.

Vince е казал, че обожава драмата, защото възнамерява да създаде истински сторилайн за съревнованието между брандовете на RAW и SmackDown. Stephanie все още се чуства предадена от завръщането на Shane в компанията след като все още е тук, а оригиналния план е бил да се завърне само заради WrestleMania 32.

Драмата Stephanie vs. Shane би трябвало да получи подкрепление към началото на новата година като има планове за развръзка на WrestleMania 33. Те са имали разговори за мачове и едната идея на Vince е мач между Triple H и Shane като загубилият ще напусне WWE. Няма новини все още какво решение е взето, но Triple H е казал, че не е съгласен с идеята да има мач срещу Shane в Orlando следващата година.

Коментари
#1 The-Legend-Killer на August 12 2016 00:26:41
Eх WWE колко велики бяхте 2000 - 2001 година даже сега като гледам смака от 2000 нямахте равни трябва добър сценарий трябват нови като Роки И Остин и отново сме 2000 година Smile
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки