Плановете за AJ Styles

Долф Зиглър си запази правато да се бие срещу Амброуз за WWE титлата, след като победи Bray Wyatt. Очаква се Зиглър да не печели титлата, тъй като плановете са Styles да я спечели. Сега той има мач срещу Сина на предстоящият турнир и точно затова Зиглър се явява като опонент на Амброуз, но без шанс да спечели титлата. След турнира Сина започва да снима American Grit.

Коментари
#1 Ge6aAa на August 05 2016 13:57:06
А къде по дяволите отива Bray Wyatt ?? ... Не знам пак, каква логика изкараха от WWE.., но това е супер тъпо.. Да. От една страна добре.. Нов шампиона.. това, онова, но във федерацията има толкова супервезди, които очакават своя голям момент, а те ще се продадат на човек дошъл от инди федерациите, само защото публиката му ,,лъска", като обезумяла. Още повече, че всички харесват ти Ambrose.. Не знам просто.. Малко съм против това Styles да спечели титлата.
#2 thexspecial на August 05 2016 14:08:55
Ge6aAa, Явно просто от WWE не са готови да му дадът титлата и все още ще чакат да дойде неговият момент, но мисля, че Bray ще бъде този, който ще вземе титлата от Styles. А и не се случва за първи път Vince да не слуша феновете, а да мисли за парите.
#3 calnex на August 05 2016 14:50:37
Styles идва от NJPW, а преди това се подвизаваше в TNA. Не идва точно от „indy федерациите“. Разсмиване
#4 calnex на August 05 2016 15:41:53
@Darkside-hell #5: Само лека поправка, най-голямата indy федерация е ROH. Разсмиване New Japan е втората най-голяма кеч компания в света.
#5 Ge6aAa на August 05 2016 19:51:36
Опп.. така де ;д малко забравих за TNA.. Иначе като цяло донякъде съм съгласен с това, което казахте по-горе. Нали факт си е че симпатизириам на Wyatt, но понеже се готвише той да става шампион, а като погледнем реално титла не е видял от както е у федерацията, докато Styles идва от съвсем др място и наистина уменията му са много по-големи от тези на Wyatt и веднага взима титла.. Нали не че ще се сърдя от една страна ако я вземе, дори по-честото сменяне на притежателя ми се струва доста така добър вариант, а не да гледаме само едно и също и т.н.. дам разбрахте ме Разсмиване ии те така ..
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки