Lilian Garcia напуска WWE

В социалните медии, Lilian Garcia обяви, че официално напуска WWE, за да се грижи за своя болнав баща. Garcia написа следното послание към феновете в Twitter:

"Получавах много съобщения от фенове, които ме питаха кога ще се върна WWE, за това искам да ви кажа какво става и защо не се бях появявала дълго време по телевизията. Преминах през много трудности, изпитах много различни емоции, които ме държаха будна вечер. Както повечето от вас наят, моят баща се бори с два типа РАК. Той не се справя с болеста както лекарите очакваха. Поради тази причина, аз повече няма да пътувам с WWE. Ще си потърся работа, която няма да ме отдалечава толкова много от семейството ми и няма да ми се налага да бъда на път всяка седмица. Той се нуждае от мен.Не мога да го оставя в такъв тежък момент. Моля ви да ме разберете.

Искарах си страхотно през тези 15 магически години в WWE. Не мога да ви опиша колко съм благодарна за всичката обич и подкрепа, която Вие феновете сте ми давали. Искам да благодаря и на невероятните WWE Суперзвезди, с повечето от които направих страхотни приятелства. Вие сте една страхотна група от хора с много талант! За мен беше чест да ви представям на ринга и да гледам вашите уникални качества и умения. Благодаря и на екипа на федерацията.Вие сте лепилото, което ни държи зедно толкова много години.

И последно, искам да благодаря на WWE! Благодаря за това невероятно приключение на живота! Дори не съм си и представяла че ще стигна толкова далеч! Никога няма да забравя всеки миг прекаран в тази компания.

Това не е сбогом. Надявам се, че ще продължите да ме следвате в социалната мрежа и да бъдете част от моята нова глава в живота. Благодаря ви и ви обичам!"

Коментари
Няма написани коментари
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки