Бивша WWE звезда се завръща в RAW


PWInsider разкри, че бившата суперзвезда на WWE Jinder Mahal е подписал нов договор с федерацията. Нито дума още за това кога той ще направи завръщането си, но е било потвърдено, че той ще се състезава в RAW.

Както бе съобщено по-рано, бившата WWE звезда Curt Hawkins (Brian Myers) също ще се завърне скоро и вече е назначен за Smackdown Live.

WWE също така разкри в Smackdown, че Shelton Benjamin ще се завърне в близко бъдеще. По-късно същата нощ, Rhyno направи своя повторен дебют в сегмент с Heath Slater. Други бивши суперзвезди на федерация - Melina, Tommy Dreamer, MVP и Carlito също се очаква да се завърнат.

Коментари
#1 ViperslaV на July 28 2016 02:57:59
MVP отрече че ще се завръща в WWE
#2 TheViper4511 на July 28 2016 10:46:15
Ехеее ветераните се завръщат MVP,Carlito,Shelton,Tommy,Melina.Въпросът сега е че какво ще стане с Jinder Mahal ? джобър а***n ? ор мид кард ? иначе за Tommy е ясно че ще издига младите,само се надявам Carlito да не го наврат в отбор с блестящите звезди на федерацията Primo и Epico No .За Curt не знам какво да кажа едвали ще стане нещо повече от това което е бил преди в федерацията,но пък ще видим Smile
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки