Претендент за WWE Championship

Долф Зиглър победи Джон Сина, AJ Styles, Baron Corbin, Apollo и Bray Wyatt в Smackdown Live във вторник и ще се изправи срещу Dean Ambrose за WWE Title. Долф ще получи мача за титлата на турнира SummerSlam след 3 седмици.

Коментари
#1 wojda на July 27 2016 12:44:11
В 12 и половина? Няма проблем. Smile
#2 thexspecial на July 27 2016 13:13:12
Само дето ми е открадната новината Smile нямах никакви правописни грешки и такива и я пратих към 10;30 сутринта.
#3 The Sinister Scotsman на July 27 2016 13:14:20
@thexspecial #3: Аз я пратих в 04:00 радваш ли сЕ? Разсмиване
#4 thexspecial на July 27 2016 13:17:29
Извинявам се тогава, ама все пак е крадена Разсмиване
#5 Ge6aAa на July 27 2016 14:29:16
Едва ли имам право на мнение, но нека все пак изкажа едно такова ;д.. Амм.. Може вече да не влизам толкова често в сайта или поне като вляза не пиша по чатове и никъде, но винаги когато видя, че има новини за приемане - ги приемам. Да.. Може новината да не става за нищо, но се опитвам да я редактирам, за да изглежда по-смислена и по-прегледнa.. Като цяло.. Поставям новините на потребителите на 1-во място (не чи пиша новини и трябва да поставям моите хаха.. невърмайнд ;д).. Таа.. Дам.. На Митака не знам колко пъти съм му го казвал това, че е мод и не трябва да краде новини, а на против.. Ако новината не става, то нищо няма да му костват 5-10..ако ще и 30 минути от живота, за да удари едно леко редактиране или да я направи да изглежда по-добра, от колкото да я откранде, а след това в нея да няма абсолютно никакъв смисъл Smile).. Ии те такам.. хайде ЧНГ ;дд
#6 martoo на July 27 2016 14:33:06
Бря! Митю Очите пак е направил удар, а?
#7 Ge6aAa на July 27 2016 23:07:57
@Teo el Senpai #8: Хайде и аз да последвам твоя пример и дам коментар за новината.. ;д

Като цяло си мислих, че ще вкарат ортън в мача, но после пък.. ПО ДЯВОЛИТЕ.. сетих се, че вече има изготвен мач за СС ии единственото, което, ще правят сега до турнира е да го пушват.. (нищо чудно и да бие брок, което леко ме съмнява, но теориите, ще са доста). Таам.. когато изброяваха, които суперзвезди, ще са в мача и казаха долф зиглър се бях сетил, как преди зиглър получи доста добър пуш.., след което леко бе занемарен, а след това тотално изчезна.. и си казах.. ,,хах.. представям си сега Зиги-то да ги намлати всички и да спечели пак мача" ии то взе, че това и стана. 1-во се чудих дали не е няква грешка, тъй като бях чел на скоро една новина, че гласят уаятт за шампион ии след като видях Шейн да излиза си казах.. хайде, зиглър замина, но после пък го поздрави при което вече се очудих тотално и си казах.. ясно.. Ще се дава явно шанс на суперзвездите да се докажат поне малко, че всички ги бива, а не просто да седят зад кулисите и да ги пускат веднъж в месеца.. Аа относно мача на СС.. определено, ще е доста интересен все пак е за титлата, а и мисля, че зилгър не е получавал толкова голям шанс и пуш от както последно беше WHC.. ии те такам.. Това е общо взето.. Интересен избор от страна на сценаристите ли.. шейн ли не знам кой е намесен вече ;д, ноо нека има наистина малко разнообразие, че вече писва само едни и същи да се гледат Smile)
Напишете коментар
Трябва да сте регистриран за да напишете коментар
Оценки
Оценяването е достъпно единствено за потребителите.

Влезте в акаунта си или се регистрирайте за да можете да давате оценки.

Няма оценки