Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Crown Jewel 2021 WWEHD Cham...
WWEHD Championship
281 Видяна
8 Отговори
mitko9670
22-10-2021 09:45
Познай Кечиста 3
Games
681 Видяна
30 Отговори
Mr Ibushi
11-10-2021 00:39
Extreme Rules WWEHD Champio...
Games
346 Видяна
9 Отговори
TeloKe4
28-09-2021 22:49
Игри на Волята ...
Лафче
206 Видяна
4 Отговори
bitw434
21-09-2021 13:16
Последния пече...
Лафче
171 Видяна
4 Отговори
mr_enchev
20-09-2021 19:57
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Crown Jewel 2021 WWEHD Cham...
WWEHD Championship
281 Видяна
8 Отговори
mitko9670
22-10-2021 09:45
WrestleMania 37 WWEHD Champ...
WWEHD Championship
714 Видяна
2 Отговори
just_imp0subblle
09-04-2021 22:54
Fastlane 2021 WWEHD Champio...
WWEHD Championship
498 Видяна
0 Отговори
just_imp0subblle
21-03-2021 20:34
Elimination Chamber 2021 WW...
WWEHD Championship
952 Видяна
11 Отговори
Ge6aAa
23-02-2021 21:31
Royal Rumble 2021 WWEHD Cha...
WWEHD Championship
937 Видяна
9 Отговори
Moneymaker
07-02-2021 07:21

"Roman Reigns е забил главата си толкова навътре в задника на Vince McMahon, че най-вероятно може да види саудитския принц

 

"Roman може да говори за мен, колкото си пожелае. Той е марионетката на WWE, a главата му е толкова навътре в задника на Vince McMahon, че най-вероятно може да се срещне със саудитския принц вътре. 

Аз движа професионалния кеч, ще е хубаво ако Избелените Зъбки не ме споменават. И без това предпочитах Leakee"

Отговорът на CM Punk след наскоро развихрилата се драма между него и Roman Reigns.

 

Tony Khan: „Готов съм да се ангажирам с Bray Wyatt, за да подпише с AEW“

 

 

Президентът на AEW Tony Khan, който гостува в радио канала на Moose & Maggie WFAN 101.9 FM, беше попитан за възможността Bray Wyatt да се присъедини към AEW.


Tony Khan, който наскоро даде интервю за вестник New York Post, заяви, че иска да говори с Bray Wyatt относно подписването на договор с AEW, когато дойде подходящият момент и каза, че е готов да установи близки отношения с него.


Tony Khan: "Да. Наистина харесвам Windham. Познавам го доста и много го харесвам за това, което е направил. За последно го видях на рождения ден на Chris Jericho и това беше много отдавна. Обичам го като човек , той е наистина талантлив и човек с висок характер.


В точното време и място съм сигурен, че ще искам да говоря с него. Бих искал да говоря като цяло с такъв прекрасен човек. Готов съм да изградя връзка с него, за да може той да подпише с нас. "

Becky Lynch: „Бях доста опустошена, също сериозно разтърсена“

 

Както е известно, мачът Ronda Rousey срещу Becky Lynch трябваше да се проведе на Survivor Series 2018, но след като Nia Jax случайно счупи носа на Becky по време на побой в изданието на RAW. В крайна сметка този мач беше подменен с Ronda Rousey срещу Charlotte Flair, тъй католекарите не позволиха на Becky да се бие.

 


Настоящата шампионка на WWE SmackDown при жените Becky Lynch, която беше гост на подкаста, наречен Out Of Character, представен от Ryan Satin наскоро, заяви, че е била доста съсипана и също силно разтърсена, когато е научила, че няма да може да се изправи срещу Ronda Rousey в този мач. Но Becky заяви, че силно вярва, че един ден ще се срещне с Ronda.

 


Becky Lynch: "Бях доста съсипана и също сериозно разтърсена. Мисля, че наистина ми помогна да се счупя, защото мислех, че този мач ще бъде на WrestleMania, ако не и на Survivor Series 2018. Мислех, че е добре за компанията относно мачът да се състои. Понякога можеш да бъдеш наистина емоционален. Наистина бях разстроена, когато разбрах, че този мач няма да се случи, особено докато се лекувах в болницата. Опитвах се да измисля начини за Survivor Series 2018, за да може този мач да се състои. Имаше хора, които ми казваха: „Не, не, не, не можеш да се биеш, не можем да позволим това да се случи.“ Когато им казах: "Аз мога да направя това, искам да се бия с нея. Ако аз мога да го направя, значи и тя може ...Но в краен резултат не ме одобриха.

 


Но мисля, че в крайна сметка ще се изправим една срещу друга с Ronda. Според вътрешния ми глас такава среща ще има. Виждайки факта, че имам бебе и се връщам на ринга по страхотен начин, Ronda ще иска такъв момент от мен или някой друг. Мисля, че тя вероятно ще иска да се върне след около 3 месеца близо до WrestleMania. Винаги ще бъда до нея, за да я ударя в лицето, ще я поваля с Rock Bottom за по-малко от 20 секунди и тя ще лежи на пода и ще й кажа: „Напусни веднага това място, Ronda!“. Тогава ще кажа сбогом и лека нощ и ще си тръгна. "

 


Ronda Rousey за последно се появи на екраните на WWE на WrestleMania 35 в нощта, когато бе прикована от Becky Lynch.

Batista: „Имаше изключително токсичен въздух по време на работа в WWE“

 

 

Batista "The Animal", едно от легендарните имена на WWE и 6-кратен световен шампион, който наскоро беше интервюиран за Men's Health, говори за времето в WWE като професионален кечист, докато работи в компанията, и твърди, че WWE има изключително токсична атмосфера зад сцената.

 

 

Batista: „Не можех да се отпусна, хората не ме харесваха, чувствах се, че правя нещо нередно, хората в компанията изглеждаха сякаш, не искаха да имат нищо общо с мен, не знаеха какво да правят с мен те не знаеха къде да ме настанят. Имаше изключително токсична атмосфера, докато работех в WWE, особено този токсичен въздух, токсичен въздух. "Културата се разпространи повече зад кулисите. Кечът се превърна в много конкурентен. Превърна се в безмилостен. Трябва да бъдеш поставен в положение, в което трябва да стоиш изправен през цялото време, което е наистина уморително, изключително взискателно. "

 


По-късно Batista спомена, че се е влюбил в актьорския бизнес и каза, че не иска да изпълнява малки и кратки роли на трудни мъже, а иска да живее пълноценно.


Batista „Когато влязох в актьорския бизнес, не исках да бъда човекът пристигащ от света на кеча, ако действах като човек от кеча, щях да бъда като другите, които поеха лесни екшън роли, сложих бебешко олио на ръкавите им, подсвирих няколко хубави момичета и се опитвах да се изпомпвам през цялото време. Наистина се влюбих в актьорството. Аз съм човек и искам да изживея пълноценно актьорството.

 

Не се опитвам да се отделя от WWE поради, това че ме е срам или нещо подобно.

 

Просто искам да си направя име и да започна отначало, за да накарам хората да ме видят в различна светлина. Защото, ако хората винаги ме виждат като играч, който излиза от професионалния кеч, тогава винаги ще ме виждат като непълнолетен в ролите, които имам, и постоянно ще ме прецакват. Не искам това да се случи. "

Топ кечист на RAW блокира плановете на WWE за разделянето на AJ Styles & Omos като отбор

 

Според новините, съобщени от WrestleVotes, служителите на WWE са планирали да разделят екипа, състоящ се от AJ Styles и Omos, на WWE Draft през 2021 г., но планът eбил интересно отменен.


Един от най -добрите кечисти в бранда на RAW, чието име не е разкрито, казъл на служителите на WWE, че Omos все още не е готов да започне самостоятелна кариера, така че те трябва да го обединят временно с AJ Styles. Властите, когато изслушаха гореспоменатото име на високо ниво, му дадоха правото и се отказаха от този план.


От друга страна, AJ Styles & Omos станаха новите собственици на RAW Tag Team титлите на WrestleMania 37. Този мач беше и първият официален мач на Omos в WWE. По-късно, на SummerSlam 2021, те загубиха коланите от екипа, наречен RK-BRO, състоящ се от Randy Orton & Matt Riddle.


Styles и Omos ще се изправят отново срещу RK-BRO в реванш за титлите на WWE Crown Jewel 2021 pay-per-view, което ще се проведе в Riyadh, столицата на Saudi Arabia следващата седмица.

Какво ще прави Brock Lesnar, след турнира Crown Jewel 2021?

 

 

В някои новинарски сайтове се споменава, че съперничеството межу WWE Universel шампионът Roman Reigns и Brock Lesnar не се очаква да приключи следващата седмица на WWE Crown Jewel 2021 pay-per-view, което ще се проведе в Riyadh, столицата на Saudi Arabia и че властите планират още мачове между дуото. Споменава се също, че спечелването на титлата на Lesnar засега не се планира и че не се очаква краят на царуването на Reigns с универсалния пояс през 2021 г.


Paul Davis от WrestlingNews.com твърди, че след като приключи двубоят си срещу Reigns, Lesnar ще стои на страна от екраните за известно време, след което да се появи на Royal Rumble 2022. Говори се, че Brock Lesnar е един от фаворитите за победител в Royal Rumble мача. Ако The Rock не се изправи срещу Roman Reigns на WrestleMania 38, Lesnar би могъл да избере Reigns за Universal титлата, като спечели Royal Rumble мача.

Alexa Bliss извън екраните за известно време

 

 

Според новините, съобщени от Raj Giri от WrestlingInc.com, беше посочено, че Alexa Bliss ще бъде в отпуск и няма да се появява на екраните на WWE за известно време. Не е известно колко дълго Bliss ще стои далеч от екраните и дали ще се върне с нов образ или ще отмъсти за Lilly, когато направи завръщането си, но Raj Giri, който съобщи новината, заяви, че Bliss ще вземе „няколко месеца“ отпуск.

Sasha Banks се завърна

www.wrestlezone.com/assets/uploads/2021/09/Banks-1-768x432.jpgСнощи на турнира Extreme Rules, по време на мача за WWE SmackDown Women's Championship Sasha Banks направи своето завръщане. Bianca Belair най-после реванша си за титлата, но завръщането на Banks провали нейните планове.