Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Money in the Bank 2020 WWEH...
WWEHD Championship
255 Видяна
8 Отговори
434
13-05-2020 13:27
На Горещия стол!
Лафче
35265 Видяна
862 Отговори
mr_enchev
21-04-2020 18:55
Въпросите на mr_enchev
Games
1231 Видяна
29 Отговори
wojda
19-04-2020 20:53
Keep, Push & Fire!
Games
6179 Видяна
285 Отговори
Ultras-48
09-04-2020 20:06
Class of 2020
WWEHD Hall of Fame
508 Видяна
3 Отговори
ivoCO
07-04-2020 15:15
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Money in the Bank 2020 WWEH...
WWEHD Championship
255 Видяна
8 Отговори
434
13-05-2020 13:27
WWE Survivor Series 2019 WW...
WWEHD Championship
388 Видяна
4 Отговори
just_imp0subblle
24-11-2019 22:41
WWE: Hell in a Cell 2019 WW...
WWEHD Championship
450 Видяна
4 Отговори
mitko9670
07-10-2019 20:36
WWE Clash of Champions 2019...
WWEHD Championship
567 Видяна
2 Отговори
just_imp0subblle
16-09-2019 00:37
WWE SummerSlam WWEHD & Univ...
WWEHD Championship
585 Видяна
6 Отговори
just_imp0subblle
12-08-2019 17:44

Потвърдено за WWE RAW тази вечер!

 

WWE Raw ще се излъчи, по USA Network тази вечер със следните обявени мачове и сегменти-

 

-Seth Rollins ще бъде домакин на церемонията за пенсионирането на Rey Mysterio

 

-Asuka срещу Charlotte (champion vs. champion ) мач, в който няма да бъде заложена титла

 

-Apollo Crews трябва да избере своя опонент за първата защита на United States титлата

 

-Seth Rollins срещу Aleister Black

Актуализация около отиването на Dominik Dijakovic в главния списък на WWE

 

Dave Meltzer от F4WOnline.com потвърди история, разбита от WrestleTalk.com, че Dominik Dijakovic ще се насочи към главния списък на WWE в близко бъдеще.

 

Meltzer отбеляза, че това е решение на Vince McMahon и вярването е, че Dijakovic ще се озове в бранда на RAW.

Vince McMahon отказва да даде възможност на три имена от WWE!

 

Според доклада на Dave Meltzer от F4WOnline.com, президента на WWE Vince McMahon; Отменил всички планирани сюжети и възможности относно Cedric Alexander, Humberto Carrillo и Ricochet, той няма да предложи значителни възможности на тези имена до второ решение. Плановете за тези имена са били да увеличат стойността на пояса на United States титлата в Raw и да ги използват като начин за увеличаване на стойността на самият пояс, но твърденията сочат, че тези имена са били отписани от тази идея, за да им се предоставят възможности.


Щом се отнася до новината, Vince McMahon който се отказа от тези три имена, съобщил по-рано, че той ги е виждал като предстоящите топ имена във федерацията, и както че ще им бъде даден голям push, но изглежда поради някаква причина WWE са си променили решението. По-рано беше споменато, че главният изпълнителен директор на RAW Paul Heyman е голям фен на Cedric Alexander, Humberto Carrillo и Ricochet и ги цени, но разбира се, плановете могат да се променят с времето, тъй като Vince казва последната дума по дадена тема.


Трябва да се отбележи, че същите тези неща са се случвали и преди на имена като Cesaro, Shinsuke Nakamura, Sami Zayn, Finn Balor и Kevin Owens и продължават да им се случват. Тези имена са отлични кечисти и въпреки изключителното си представяне на ринга и са популярни сред публиката по целия свят, не се виждат от Vince като пълноправни имена и не се използват често, за да се възползват от възможността. Изглежда, че сега тези имена включват Cedric Alexander, Humberto Carrillo и Ricochet.

Мач от AEW Dark бил премахнат от програмата заради Twitter

www.pwmania.com/wp-content/uploads/2020/05/aew-logo-696x392.jpgИнди кечистът Clutch Adams е имал мач със Shawn Spears, който е трябвало да бъде излъчен в AEW Dark на 19-и май, но мачът бил премахнат, след като са били намерени негови стари постове в социалната мрежа Twitter, които са били расистки/хомофобски. След случката Adams си изтри Twitter профила.

Около завръщането на Lesnar


 

Brock Lesnar не се е появявал на екран откакто загуби титлата на WrestleMania от Drew McIntyre.
Има слухове, че WWE няма планове да връща Lesnar, преди да получат разрешение за провеждане на шоутата пред фенове.

 

"Sportskeeda's Tom Colohue" сподели в последното си Youtube видео, че има голяма вероятност "Summerslam" да се състои пред публика (турнирът може да бъде насрочен за септември).
Tom спомена, че се очаква Lesnar да вземе участие и дори да има мач на най-големият летен турнир.

Нов ход е забранен за използване в WWE

wrestlingheadlines.com/wp-content/uploads/2020/05/Screen-Shot-2020-05-30-at-11.24.05-AM-900x480.png


Mike Johnson от PWInsider.com съобщава, че от WWE "обмислят да премахнат bucklebomb-ите от списъка с позволени ходове".

Една от причините за това е честите контузии причинени благодарение на този ход през последните няколко години. Seth Rollins по този начин прекрати кариерата на Sting и контузи Finn Balor за дълго време, а най-скорошният пример е последното издание на RAW, когато Nia Jax накара много хора да се притесняват за здравето на Kairi Sane.

Darren Young: "Nexus щеше да се завърне, но плановете се отмениха!"

 

WWE е трябвало да направи големи промени относно WrestleMania 36.Тези промени не са се отнасяли само за локацията на събитието и както това, че ще бъде без зрители, имало е доста големи промени в плановете, които са можели да бъдат реализирани по време на шоуто. Един от тези планове е било завръщането на групата Nexus!


Един от бившите оригинални членове на Nexus, който се присъедини към подкаст програмата „The Dropkick“ наскоро, Darren Young заяви, че е имало планове да върнат Nexus на WrestleMania 36, ​​което първоначално щеше да се проведе в WWE's Raymond James Stadium в Tampa по-рано тази година. Властите са докладвали на няколко от бившите членове на Nexus и заявиха, че са били подготвени за шоуто, но плановете е трябвало да бъдат отменени поради епидемията от коронавирус. Darren Young не знае дали тези планове ще бъдат реализирани в предстоящите няколко месеца.


Darren Young: " Ако Nexus се бяха върнали, кой знае какво щеше да се случи? Бяхме готови да се върнем на WrestleMania, това беше определено, но за съжаление беше отменено. Да, човече, тази година почти се завръщахме на WrestleMania в Tampa!"


Не е било ясно кои от членовете на Nexus ще участват, но е било най-логично те да участват в мача на Firefly Funhouse между John Cena и "The Fiend" Bray Wyatt. John Cena можеше да бъде посетен отново от старите лица, които той унищожи през 2010 г., или Husky Harris можеше да се присъедини към старите си съотборници и да играе умствена игра срещу Cena.

Drew Gulak се завърна!Преди епизодът на SmackDown, Тhe Wrestling Observer съобщи следното:

"Drew Gulak ще се завърне в SmackDown, след като подписа нов дългогодишен договор с федерацията. През изминалата седмица някои от хората, които познаваме се опитаха да се свържат с него, за да договорят участия, но той им отказа и според слуховете Gulak е избрал предварително къде иска да се бие."