Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
За всичките неща от живота
Лафче
83 Видяна
2 Отговори
TeloKe4
05-07-2020 17:42
Изтекли снимки на стари и н...
Лафче
5015 Видяна
11 Отговори
Moneymaker
05-07-2020 07:05
WWE: Extreme Rules 2020
PPV
89 Видяна
0 Отговори
The Sinister Scotsman
29-06-2020 20:38
Класически WWEHD потребител.
Лафче
3881 Видяна
26 Отговори
434
19-06-2020 16:43
BackLash 2020 WWEHD Champio...
WWEHD Championship
300 Видяна
11 Отговори
434
15-06-2020 20:18
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
BackLash 2020 WWEHD Champio...
WWEHD Championship
300 Видяна
11 Отговори
434
15-06-2020 20:18
Money in the Bank 2020 WWEH...
WWEHD Championship
371 Видяна
8 Отговори
434
13-05-2020 13:27
WWE Survivor Series 2019 WW...
WWEHD Championship
455 Видяна
4 Отговори
The Sinister Scotsman
24-11-2019 22:41
WWE: Hell in a Cell 2019 WW...
WWEHD Championship
552 Видяна
4 Отговори
mitko9670
07-10-2019 20:36
WWE Clash of Champions 2019...
WWEHD Championship
729 Видяна
2 Отговори
The Sinister Scotsman
16-09-2019 00:37

Какво ще видим в WWE RAW тази вечер?

 

Тази вечер изданието на WWE RAW ще бъде проведено отново от Performance Center в Orlando, FL, с по-голямо изграждане на сюжетните линии до WWE’s “Extreme Rules: The Horror Show” pay-per-view.


Епизодът тази вечер ще разполага с двойно подписване на договор за предстоящият турнир относно за Dolph Ziggler срещу WWE шампионът Drew McIntyre, както и за WWE Women’s Tag Team шампионката Sasha Banks срещу RAW Women’s шампионката Asuka. В RAW също ще се види продължаващата вражда Seth Rollins срещу Rey Mysterio.


WWE не публикува официално описание за RAW тази вечер, но те се фокусират върху следните събития за шоуто:


* Двойно подписване на договор за Extreme Rules: The Horror Show


* Ще продължи ли Seth Rollins в управлението на терора?

John Cena коментира своите 18 години от дебюта си за WWE

 

Суперзвездата на WWE John Cena по-рано вчера се публикува в социалната мрежа Twitter, за да коментира своя дебют в бранда на SmackDown преди 18 години, когато Cena се сблъска с тогавашния шампион Kurt Angle, за да бъде стартирано началото на The Ruthless Aggression Era. Бившият 16 кратен световен шампион пише следното: ''Благодаря ви за всички добри пожелания в годишнината на ден, който никога няма да забравя. WWE завинаги ще си остане като първи мой дом. Благодаря ви, че ми позволихте да преследвам страстта си толкова много години, като нищо не е възможно без вас.''

Прякорът на WWE Extreme Rules тази година!

 

Шоуто на Extreme Rules ще бъде наричано тази година като "WWE Extreme Rules: The Horror Show". Не се знае дали това име ще бъде изключително за тази година или не.

Насилен ли е Ric Flair?

 

Според новината на Paul Davis от WrestlingNews.com се твърди, че много от хората работещи в WWE, са засилили безпокойството, страха и спекулациите, след като резултатите от тестовете Covid-19 са били положителни.Ric Flair е бил сред уплашените и загрижени имена. Твърди се, че Ric Flair бе насилствено призован да се показва в телевизията от страна на Vince McMahon, за да може рейтингите да бъдат повишени и да донесе някоя печалба, след като Flair наскоро обнови договорът си с компанията. Твърди се, че също така много хора в компанията също не харесват фактът, че Ric Flair е бил показван, по телевизията поради причината, че е било твърде рискувано, тъй като е напълно рисковано относно възрастта. Известно е също, че Ric Flair има проблем в бъбреците си и е претърпял сърдечна операция два пъти в миналото.


След увеличаващия се брой случаи в WWE се говори, че Ric Flair няма да взема повече участия в нито едно от шоутата.

Брой случаи над 30 в WWE!

 

Журналистът Tom Colohue сподели новини относно WWE за това колко хора са влезли в резултата от теста Covid-19. Според слуховете, броят на положителните резултати от теста е над 30!

 

Tom Colohue: "Казаха ми, че броят на хората, потвърдени с подозрение на Covid-19 в WWE, е надхвърлил 30 души. Резултатът от теста на някои отрицателни имена сега се превърна в положителен. Нещата се промениха драстично в сравнение с миналата седмица."

The Undertaker обяви пенсионирането си!

 

В последната част от документалния филм наречен Undertaker: "The Last Ride", където The Undertaker официално обяви оттеглянето си. Той потвърждава, че е затворил всички тетрадки относно ринга и, че той няма да се бие от този момент нататък. Taker също заявява, че той няма да може да стигне отново до върха след Extreme Rules 2019 и WrestleMania 36, ​​които са високо оценени от феновете на кеча. Taker също така потвърждава, че първата вечер на WrestleMania 36, където той се изправи в главната среща срещу AJ Styles е, било перфектният начин за приключването му на 30 годишната кариера в главния списък на федерацията от първата вечер. Taker казва още, че той не иска да се връща за още един мач и е доволен, че е далеч от ринга след мача си с AJ Styles и се гордее с наследството си в кеча.


The Undertaker каза следното за обявяването на пенсионирането си и затварянето на всички тетрадки относно ринга:


"Сега вярвам, че съм там, където искам. След "The Boneyard" мачът с AJ Styles, сега мога да изчезна в мир. Щастлив съм да прекратя кариерата си със страхотен мач срещу едно от най-добрите имена в този бизнес. Постигнах страхотна победа, скочих в мотоциклета си и изчезнах. Това е за мен. Имах много мисли и чувства относно желанието да се пенсионирам, една от които беше „Доволен ли съм за това решение?“ Това беше силен момент за мен. Не е нужно винаги да ги постигате. Ако кариерата ми трябваше да приключи перфектно, този момент на WrestleMania 36 определено беше перфектен момент.


Ако някога Vince има отново нужда от мен, бих ли направил завръщане? Мисля, че само времето ще го покаже. Ако обаче не е голяма работа, не мисля да се връщам отново да се бия. Затворих тетрадките за ринга. Ако възникне спешна ситуация, се задейства червената аларма и прозорецът се счупи за спешна ситуация, след това символът Undertaker може да се върне, за да възстанови ситуацията. Мога да го измисля. Но иначе в този момент от кариерата си нямам желание да се връщам на ринга. Мисля, че приключих кариерата си с перфектен край. Легендата за Undertaker вече приключи.


Имайки предвид точката, която съм сега, този каубой сега наистина се отдалечава от вас и отива в далечни страни. Не остава нищо, за да се завладее или постигне нещо. Играта се промени. Време е да се издигнат нови момчета. Това е от мен. Мисля, че е подходящият момент да се откажа. Този документален филм ми помогна да открия това и отвори очи към по-голямата картина. През последните няколко години не съм осъждал себе си като бляскаво име. Искам да видя нещата в по-голям мащаб сега. Дано никога няма да забравите легендата за The Undertaker. Надявам се легендата за The Undertaker да живее вечно. "

Wade Barrett: "Nexus щеше да се завърне, но аз нямаше да бъда сред тях"

 

Преди няколко дена бившата суперзвезда на WWE и основател на оригиналната група Nexus, Wade Barrett наскоро беше интервюиран от Wrestling INC, където потвърди слуховете, че WWE планирали нещо за Nexus на Wrestlemania 36 и заяви, че плановете са отменени заради коронавируса.


Wade Barrett: "Получих телефонно обаждане от WWE през януари или февруари по-рано тази година. Обясниха ми, че искат да направят нещо за WrestleMania 36. В чест на 10 годишнината на Nexus, те обмисляха да направят нещо голямо. Веднага след това видях обясненията на Darren Young. В неговото обяснение той казваше, че WWE ще направи нещо голямо и запомнящо се. Много преди това, аз бях потвърдил на WWE, че аз няма да взема участие в това събитие. Каквото и да ставаше, аз нямаше да се меся никъде.

Видео игра на AEW в разработка?

 

Реферът на AEW - Aubrey Edwards, който в миналото е бил game developer, сподели в подкаста на Chris Jericho, че видео играта на AEW е в разработка. Разбира се, всичко е в доста ранен стадий, така, че не може да се говори в подробности.