Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Analysts named 10 promising...
Games
150 Видяна
1 Отговори
434
02-05-2021 12:55
WWE: WrestleMania Backlash ...
PPV
185 Видяна
0 Отговори
just_imp0subblle
19-04-2021 22:25
WWE: WrestleMania 37
PPV
684 Видяна
3 Отговори
Ultras-48
13-04-2021 22:48
WrestleMania 37 WWEHD Champ...
WWEHD Championship
363 Видяна
2 Отговори
just_imp0subblle
09-04-2021 22:54
Fastlane 2021 WWEHD Champio...
WWEHD Championship
262 Видяна
0 Отговори
just_imp0subblle
21-03-2021 20:34
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
WrestleMania 37 WWEHD Champ...
WWEHD Championship
363 Видяна
2 Отговори
just_imp0subblle
09-04-2021 22:54
Fastlane 2021 WWEHD Champio...
WWEHD Championship
262 Видяна
0 Отговори
just_imp0subblle
21-03-2021 20:34
Elimination Chamber 2021 WW...
WWEHD Championship
603 Видяна
11 Отговори
Ge6aAa
23-02-2021 21:31
Royal Rumble 2021 WWEHD Cha...
WWEHD Championship
602 Видяна
9 Отговори
Moneymaker
07-02-2021 07:21
WWE Survivor Series 2020 WW...
WWEHD Championship
515 Видяна
4 Отговори
434
26-11-2020 19:23

Винс полудя! Показа вратата на едни от най-разпознаваемите си служители!

 

 Braun Strowman, Aleister Black, Lana, Murphy, Ruby Riott и Santana Garrett вече не са част от компанията. Натиснете бутона за повече информация. 

Продължава →

Нашият българин отново е на върха!

 

В изминалия епизод на Динамит, пловдивчанинът Мирослав Бърняшев или познат на кеч запалянковците като Miro и Rusev спечели своето първо отличие в AEW. Красивият TNT колан вече е докосван от българин! Честито, Miro!

X-Pac на SummerSlam pay-per-view през 2022 година

 

X-Pac e заявил, че ако WWE и феновете на федерацията ако поискат това да се случи, той най-вероятно ще се изправи срещу Sami Zayn на SummerSlam pay-per-view през 2022 година. Sami Zayn дори помолил WWE да му позволи да се бие срещу X-Pac на SummerSlam преди две години. 

Becky Lynch: "WWE искаше да ме направи плешива"

 

Becky Lynch, която беше гост в подкаст програмата, наречена The Gorilla Position, даде да се разбере, че WWE е измислил идеята тя да си обръсне главата в един период от време, както те сериозно искали да я превърнат в образ, където тя да бъде плешива.


Becky Lynch: „О, да, за съжаление това е истината ... Това беше една от идеите, която сценаристът беше изразил за мен.„ Ами ако Becky си обръсне главата и се превърне в плешива? “ Това не е нещо, което бих искала да направя по телевизията. Не исках да загубя косата си в резултат на мач и да се превърна в плешив персонаж.''


Becky Lynch, от друга страна, не е на екраните на WWE, откакто обяви, че е бременна в RAW през май миналата година, но има слухове, че скоро ще се завърне. Дори управляващият директор и главен приход на WWE Nick Khan беше сред тези, които заявиха, че Becky скоро ще се завърне на екраните.

Becky Lynch & Ronda Rousey скоро ще се върнат в екраните на WWE

 

WWE Nick Khan, който наскоро беше гост в подкаст програмата The Colin Cowherd, излъчван от Colin Cowherd, заяви, че Becky Lynch и Ronda Rousey ще се завърнат в екраните на WWE съвсем скоро.


Nick Khan: "Ronda Rousey ще се върне в момент, който сме определили. Becky Lynch току-що взе първото си бебе на ръце и тя ще се върне в момент, който определихме, след като изпълни задълженията си по майчинство. Мога спокойно да кажа, че имената ще се върнат на екраните много скоро. "

CM Punk: "Това показва, че Vince McMahon не се страхува от AEW"

 

Както е известно, беше обявено, че Chris Jericho, една от звездите на AEW, ще бъде гост в програмата на Steve Austin, наречена Broken Skull Sessions, която ще бъде излъчена в WWE Network тази неделя веднага след WrestleMania 37.

 

CM Punk, една от бившите звезди на WWE, който наскоро беше интервюиран от TMZ Sports, спомена, че Chris Jericho ще се появи в програма на WWE за първи път от три години. Акцентите на това интервю са следните:

 

Въпрос: Какво мислите за Chris Jericho, който ще се появи в Broken Skull Sessions?

 


CM Punk: "Определено ще бъде интересно шоу. Честно казано, най-голямата ми реакция и мнение по този въпрос е, че Vince McMahon не се страхува от AEW, защото ако беше така, никога нямаше да позволи това да се случи."

 


Въпрос: Ще говорят ли Austin и Jericho публично за компанията на AEW по време на излъчването?

 


CM Punk: "Струва ми се, че те ще задават на Jericho някои нормални въпроси. За да могат да дават прости отговори, без да мислят за това. Не знам дали ще задават на Jericho всички трудни въпроси, аз не мисля, че и би трябвало. Вероятно ще бъде като нормално интервю, в което да се чувстват добре. Историята на Jericho в WWE. Сигурен съм, че ще говорят и за AEW, но няма да навлизат в тежките въпроси, които според мен много хора ще се интересуват. "

Защо WWE не организира WrestleMania извън Северна Америка?

 

Говорейки наскоро в собственото си подкаст шоу „Something to Wrestle“, изпълнителният директор на WWE Bruce Prichard поясни защо WWE не организира WrestleMania извън Северна Америка.


Bruce Prichard: "Би било скъпо. Би било много скъпо, защото трябва да заведете всички там. Пътните разходи, разходите за оборудване, разходите за настаняване, технологични разходи, любопитни факти и т.н. са големи разходи за компанията. Когато погледнете по време на смяната на времето и всичко останало, излъчването на живо е голяма точка за продажба на PPV шоута. Така че наличието на WrestleMania извън Северна Америка означава, че цената със сигурност ще бъде много по-висока. "


Bruce Prichard също говори за предстоящото създание на WrestleMania 37 и каза следното за него:


Bruce Prichard: "Нямам търпение. Очаквам с нетърпение да се срещнем по-специално с нашата публика. Хората, участващи в тази работа, прекарват целия си живот, за да получат реакция от публиката, и незабавните реакции също ни радват. Така че да, развълнуван съм и ми липсва нашата публика, искам WrestleMania 37 да се състои възможно най-скоро. Обещавам, че определено ще имаме страхотни моменти, ще ви покажем страхотни неща.

Защо The Miz срещу Bad Bunny ще бъде singles мач?

 

Според новината, съобщена в PWInsider.com от Mike Johnson относно причината поради мачът на The Miz срещу Bad Bunny да се превърне в нормален мач (singles match) е, че John Morrison и Damian Priest са имали лека травма на коляното в момента, а служителите на WWE не са искали да включат двамата в този мач на WrestleMania 37, като предпазна мярка. Ако обаче и двамата се възстановят до деня на WrestleMania, е възможно мачът да бъде преобразуван в първоначално планирания отборен мач.


Обикновено се очакваше този мач да бъде отборен и според първоначалните планове се смяташе, че Miz & John Morrison и Bad Bunny & Damian Priest ще се изправят един срещу друг.


В момента мачът Bad Bunny срещу The Miz е потвърден да се състои за първата вечер на WrestleMania 37 (събота, 10 април 2021 г.).