Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Road To Wrestlemania 37
Games
208 Видяна
6 Отговори
Moneymaker
18-01-2021 22:11
WWE WWE Royal Rumble 2021
PPV
205 Видяна
0 Отговори
Straight Edge Societh
09-01-2021 10:59
WrestleMania dream card
Кеч статии
184 Видяна
2 Отговори
Moneymaker
24-12-2020 21:36
WWE Survivor Series 2020 WW...
WWEHD Championship
306 Видяна
4 Отговори
434
26-11-2020 19:23
Hell in a Cell 2020 WWEHD C...
WWEHD Championship
232 Видяна
5 Отговори
wonderfull
28-10-2020 13:46
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
WWE Survivor Series 2020 WW...
WWEHD Championship
306 Видяна
4 Отговори
434
26-11-2020 19:23
Hell in a Cell 2020 WWEHD C...
WWEHD Championship
232 Видяна
5 Отговори
wonderfull
28-10-2020 13:46
Clash Of Champions 2020 WWE...
WWEHD Championship
408 Видяна
6 Отговори
mitko9670
07-10-2020 11:41
Summer Slam 2020 WWEHD Cham...
WWEHD Championship
291 Видяна
1 Отговори
wonderfull
22-08-2020 17:17
Extreme Rules 2020 WWEHD Ch...
WWEHD Championship
441 Видяна
4 Отговори
434
21-07-2020 13:26

В крайна сметка Kevin Owens ще се изправи срещу Roman Reigns

 

Kevin Owens срещу Roman Reigns - Royal Rumble 2021. В крайна сметка това е срещата, която ще гледаме. След като Adam Pearce подписа договора, той инсценира контузия, която му позволи да използва вратичка в договора и да намери свой заместник. Този заместник е неговият стар приятел и другар - Kevin Owens.

Lita била насилена да прави секс против волята си

 

Наскоро, в своя Twitch канал, Lita спомена, че не е искала да прави легендарния и запомнящия се Live Celebration Sex с Edge, на живо в RAW. Въпреки, че John Cena и Edge са подкрепили Lita, Vince McMahon бил твърдо "За" реализирането на този сегмент. Дори се стигнало до там, че Lita е била заплашена с уволнение ако не го направи.

 

Adam Pearce отива за Универсалната титла!

 

WWE ни изненада за пореден път! В снощния епизод на SmackDown се състоя Gauntlet Match, който бе спечелен от ... WWE Official Adam Pearce! Бившата суперзвезда на ROH ще се изправи срещу "Вожда" - Roman Reings на платения турнир - Кралски Грохот 2021, а залогът ще бъде Световната титла на Разбиване.

Защо Carlitо не присъства на RAW Night of Legends?

 

Както знаете, рекламата на Carlito беше направена от WWE за специалното шоу, което се проведе под името "Night of Legends" в RAW тази седмица, но Carlito не се появи в шоуто, въпреки че беше рекламиран. Той не се появи в това конкретно шоу, където беше рекламиран заедно с Mick Foley, Kurt Angle и Candice Michelle, които също не направиха поява.


Mike Johnson от PWInsider.com се свърза с Carlito и научи защо не се появява в шоуто. Carlito не се интересуваше от предложението на WWE и намери ролята си в шоуто кратка и също толкова нелепа.


Докладвайки новината по темата, Mike Johnson каза:


"Потърсих Carlito и разбрах защо той не е включен в специалното предаване на RAW Night of Legends. Той ми каза, че ще се появи само в краткотрайна роля на екрана и че отхвърлил предложението на WWE, тъй като намира ролята както за кратка, така и за нелепа. Той казва: "Казах им точно това ... Хей, благодаря, но не мога да го приема. Ще се радвам да го направя, когато ме помолите да се бия, да бия някого или да правя подобни неща. Но не мога да пътувам из страната за малка двуминутна роля.

Dominik Mysterio бе поискан да вземе повече тренировки по кеч

 

Rey Mysterio, който наскоро беше домакин на подкаст програмата на Konnan "Keepin It 100", заяви, че синът му Dominik Mysterio временно ще се премести във Florida, за да може да получи повече тренировки по кеч, а оттам и WWE Performance Center в Orlando. Той заяви, че ще работи във фитнеса, който Tyson Kidd управлява в град Tampa.

T-BAR и Riddle относно Goldberg

 

Преди няколко дена T-BAR направи интересна публикация в социалната мрежа Twitter относно Goldberg, който направи завръщането си в RAW тази седмица. Ето какво написа той:


T-BAR: „Споделете това съобщение, ако искате да видите как Retribution унищожава Goldberg.“

След това Riddle отговори със следното:


Riddle: „Подкрепям това съобщение.“

Защо ще се състои мачът Goldberg срещу McIntyre?

 

Говорейки в последния епизод на Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer направи някои обяснения защо ще се проведе мачът Goldberg срещу McIntyre. Според Meltzer:


• Roman Reigns не е искал да се изправи срещу Goldberg.


• Мачът Goldberg срещу McIntyre не е било включено към дългосрочните планове, както и беше обявено, че от WWE са взели решението да направят този мач миналата седмица в събота.


• Vince McMahon е провел събрание преди една седмица, където казал на имената присъстващи там, че е нямало достойно име, което да се изправи срещу Drew McIntyre за WWE титлата на Royal Rumble 2021. В резултат на това Vince решава да върне Goldberg и да направи противника на Drew McIntyre най-добрия избор.


Освен това, ако някой не знае, Goldberg има право да играе поне два мача годишно в договора си с WWE и договорът му ще изтече до края на 2022 година.

Още едно име потвърдено за WWE Royal Rumble Match

 

Randy Orton e също сред имената обявени за WWE Royal Rumble pay-per-view до момента.


Orton изигра своята роля като heel образ срещу WWE Hall of Famer Mark Henry по време на задкулисния сегмент в RAW Legends Night снощи. Тогава Orton се обяви за 30-Man Royal Rumble мача по-късно този месец.


Orton се присъединява към AJ Styles, Daniel Bryan и WWE United States шампионът Bobby Lashley като потвърдени имена за 30-Man Rumble.


Orton може да изпълнява двойно задължение на Royal Rumble pay-per-view, тъй като се говори, че ще се изправи срещу "The Fiend" Bray Wyatt в Firefly Fun House мач.