Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Survivor Series 2021 WWEHD ...
WWEHD Championship
140 Видяна
3 Отговори
mitko9670
23-11-2021 20:58
Познай Кечиста 3
Games
944 Видяна
31 Отговори
Ultras-48
30-10-2021 02:33
Crown Jewel 2021 WWEHD Cham...
WWEHD Championship
486 Видяна
8 Отговори
mitko9670
22-10-2021 09:45
Extreme Rules WWEHD Champio...
Games
428 Видяна
9 Отговори
TeloKe4
28-09-2021 22:49
Игри на Волята ...
Лафче
293 Видяна
4 Отговори
bitw434
21-09-2021 13:16
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Survivor Series 2021 WWEHD ...
WWEHD Championship
140 Видяна
3 Отговори
mitko9670
23-11-2021 20:58
Crown Jewel 2021 WWEHD Cham...
WWEHD Championship
486 Видяна
8 Отговори
mitko9670
22-10-2021 09:45
WrestleMania 37 WWEHD Champ...
WWEHD Championship
800 Видяна
2 Отговори
just_imp0subblle
09-04-2021 22:54
Fastlane 2021 WWEHD Champio...
WWEHD Championship
559 Видяна
0 Отговори
just_imp0subblle
21-03-2021 20:34
Elimination Chamber 2021 WW...
WWEHD Championship
1013 Видяна
11 Отговори
Ge6aAa
23-02-2021 21:31

Обявени мачове за WWE Smack Down

 

 

Изданието след Survivor Series на WWE SmackDown по FOX ще се излъчи на живо,
тази вечер от Greensboro Coliseum в Грийнсбъро, Северна Каролина.

*SmackDown Women’s Champion Charlotte Flair vs. Toni Storm

* Drew McIntyre and Jeff Hardy vs. Madcap Moss and Happy Baron Corbin

* Cesaro vs. Ridge Holland

* WWE Universal Champion Roman Reigns awaits his next challenger

QT Marshall иска мач със Punk

В последното издание на AEW Rampage, звездата на AEW, QT Marshall отправи предизвикателство към CM Punk, за мач другата седмица в родния му град Чикаго,където ще се проведе изданието на AEW Dynamite,по-късно мача беше потвърден,както е известно CM Punk започна и нова вражда с MJF, по-рано тази седмица.

John Morrison е освободен от WWE

Втора голяма вълна от уволнени кечисти от WWE сред които е и John Morrison.Tова се случи след като на на 4 ноември WWE уволни 18 кечисти след които бяха:Keith Lee, Nia Jax, Karrion Kross, Eva Marie, Gran Metalik, Lince Dorado, Scarlett Boudreaux, Oney Lorcan and Ember Moon.Сега освен Morrison в списъка с уволнени са още:Hit Row (Top Dolla, Isaiah “Swerve” Scott & Ashante “Thee” Adonis),Tegan Nox, Drake Maverick, Shane Thorne and Jaxson Ryker.

Обявени мачове за Dynamite и Rampage

 Турнирът TBS продължава,Thunder Rosa поема Jamie Hayter в шоуто следващата седмица. 
По-долу е пълната карта:
* Jungle Boy и Luchasaurus срещу Adam Cole и Bobby Fish
*Darby Allian срещу Billy Gunn
* Jade Cargill срещу Red Velvet (турнир за титли на AEW TBS)
*Bryan Danielson vs Colt Cabana
* Thunder Rosa vs. Jamie Hayter (AEW TBS Title Tournament Match)
* Cody Rhodes, PAC, and Lucha Brothers vs. Malakai Black, FTR, and Andrade El Idolo

По време на мача CM Punk срещу Bobby Fish е имало Botch

 

Както е известно, CM Punk победи Bobby Fish в откриващия мач на шоуто в новия епизод на AEW Dynamite, което се проведе тази седмица.


Според новините, съобщени от Dave Meltzer от F4WOnline.com, неуспехът се случи веднага след като CM Punk e направил GTS в края на мача и този инцидент малко разгневи Punk.


По темата Dave Meltzer също каза:


Все още не знам какъв беше сценарият, но лицето на Punk каза всичко. Той не реагира, сякаш е спечелил, сякаш беше малко раздразнен от грешния край. Той имаше изражението, което сякаш много мрази, когато се случват подобни ситуации, защото ако спечелиш двубоя, трябва да си щастлив. Предполагам, че реакцията му след края на мача беше, че не трябваше да завършва така. Начинът, по който гледаше рефера, това изражение на лицето му сякаш обобщаваше всичко."

Matt Riddle: „Много искам да работя с Rob Van Dam“

 

Настоящият отборен шампион на RAW Matt Riddle, който наскоро беше домакин на подкаст пограматa, наречена Cheap Heat, след като даде да се разбере, че наистина много иска да работи с бившия шампион на WWE Rob Van Dam.


Matt Riddle: „Riddle и RVD рамо до рамо... Помислете за това! Знам, че RVD все още е един от най-добрите спортисти в бизнеса със спортни развлечения днес. Честно казано, този човек все още може да върши работата, която му бъде предоставена.


Искам един ден да имам сюжет с него, където да се изправим един срещу друг, или да бъде в един отбор, искам да правя всичко с RVD. Наистина искам много да работя с него.

Мисля, че той все още има нещо, мисля, че има повече умения. Все още мисля, че в него има изключителна сила. Мисля, че вече е направил много, наистина му е трудно да прави това, което прави... Винаги съм се чудил как го прави. Освен това какъв е смисълът да си RVD, ако не се връща?"


От друга страна, както е известно, RVD стана член на WWE Hall of Fame по-рано тази година.

Rhea Ripley: „WWE щяха да ме уволнят, ако не си бях отрязала косата“

 

Както е известно, сегашната WWE Womens Tag Team шампионката Rhea Ripley имаше дълга коса в първите дни на кариерата си в WWE.


Наскоро фен на кеча попита Rhea Ripley: „Дългата коса ти отиваше толкова добре, защо я подстрига?“ а друг фен попитал: "Ами ако Rhea Ripley беше запазила косата си дълга?".


Ripley, която видяла тази кореспонденция, отговорила: „Ако поддържах косата си дълга, WWE щеше да ме уволни“. - обяви тя.


От друга страна, Rhea Ripley направи своя дебют в основния списък на WWE по-рано тази година и в рамките на един месец след дебюта си тя победи Asuka на WrestleMania 37, за да спечели WWE RAW Womens титлата, като продължи пътя си като шампионка за известно време и 98 дни по-късно, тя загуби титлата срещу Charlotte Flair на турнира Money in the Bank 2021.

Chad Gable е бил притиснат от неговите приятели, които искали той да напусне WWE

 

Според Dave Meltzer от F4WOnline.com, приятелите на Chad Gable в момента притискат Gable да напусне WWE и да подпише с AEW. Според Meltzer, Gable е имал много приятели, които са го насърчавали да напусне WWE в продължение на месеци.


Отчитайки новините по темата, Dave Meltzer също каза:


„Chad Gable е фантастичен кечист, с който WWE не може да се справи. Той има потенциала да прави толкова страхотни неща, но те не правят нищо с него и продължават да го прахосват за глупости. Той е едно от онези момчета, за които мога да кажа, „За бога, махай се оттам.“ Но знаете ли, ето го. Когато го кажете, това не се случва веднага. Говори се за напускане, разбира се, но не мисля, че ще стане веднага, но ми се иска да стане. Много се говори за това и той има приятели, които му казват същото. Предполагам, че това е едно от онези неща, за които Chad Gable мисли, но засега не мисля, че ще отиде някъде другаде."