Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
WWE: WrestleMania 37
PPV
115 Видяна
2 Отговори
just_imp0subblle
25-02-2021 22:11
Elimination Chamber 2021 WW...
WWEHD Championship
259 Видяна
11 Отговори
Ge6aAa
23-02-2021 21:31
WWE: Fastlane 2021
PPV
25 Видяна
0 Отговори
just_imp0subblle
22-02-2021 21:42
WWE: Elimination Chamber 2021
PPV
149 Видяна
2 Отговори
Ultras-48
19-02-2021 00:03
Royal Rumble 2021 WWEHD Cha...
WWEHD Championship
382 Видяна
9 Отговори
Moneymaker
07-02-2021 07:21
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
Elimination Chamber 2021 WW...
WWEHD Championship
259 Видяна
11 Отговори
Ge6aAa
23-02-2021 21:31
Royal Rumble 2021 WWEHD Cha...
WWEHD Championship
382 Видяна
9 Отговори
Moneymaker
07-02-2021 07:21
WWE Survivor Series 2020 WW...
WWEHD Championship
363 Видяна
4 Отговори
434
26-11-2020 19:23
Hell in a Cell 2020 WWEHD C...
WWEHD Championship
277 Видяна
5 Отговори
wonderfull
28-10-2020 13:46
Clash Of Champions 2020 WWE...
WWEHD Championship
471 Видяна
6 Отговори
mitko9670
07-10-2020 11:41

Защо Big Show реши да напусне WWE?

 

Според Mike Johnson от PWInsider.com, Big Show е недоволен от случилото се в специалното издание на RAW, което се проведе под името "Night of Legends" на 4 януари 2021 година. Според Big Show от WWE вече не са уважавали легендите и се подигравали с тях. Big Show е бил много разстроен и от факта, че Randy Orton e тормозил Big Show в онази нощ, както Big Show нямаше право да атакува Randy Orton в този момент, след което той решава да напусне компанията, без да подписва нов договор.


Договорът на Big Show с WWE изтече малко след изданието на RAW, което се проведе под името Night of Legends. Имаше и парични проблеми между Big Show и WWE, а Vince McMahon казал на Big Show, че не може да плати парите, които иска. Това е била една от важните причини, поради които двете страни не са успели да се споразумеят за нов договор.


Докладвайки новината, Mike Johnson каза и следното по въпроса:


„WWE и Paul Wight [Big Show] не можаха да се споразумеят за нов договор във финансово отношение, а договорът на Wight с компанията приключи миналия месец, след като беше тормозен от Randy Orton на „Night of Legends“в специалното издание на RAW.


Нашите източници в WWE също ни казаха, че Paul Wight е бил много недоволен от ситуацията си с Randy Orton в същата вечер. WWE отказа да позволи на Paul Wight да атакува Randy Orton и това беше наблюдавано от много хора относно неговото унижение, което е вбесило много самият Wight. "

Фен с коментар към Edge

 

Фен: „Единственото нещо, което мразя в това е, че Edge ще отиде в бранда на SmackDown след WrestleMania. Настоящият списък на SmackDown е пълен с новобранци и в SmackDown няма добро име, към което Edge да може да се настрои враждебно. Бих искал да гледам мачове като Edge срещу Bobby Lashley, AJ Styles, Jeff Hardy, Brock Lesnar, Sheamus и Kofi Kingston

 

Edge: "Нека поздравим Cesaro, Daniel Bryan, King Corbin, Big E, Jey Uso, Sami Zayn, Kevin Owens и т.н."

Как реагира "Angry Miz Girl" на The Miz за спечелването му на WWE титлата?

 

Когато Miz за първи път спечели титлата на WWE през 2010 г., в публиката беше видяно момиче, което беше изключително ядосано от тази ситуация и след този инцидент тя получи прякора "Angry Miz Girl". Това момиче дори спечели награда Slammy през 2010 г. за гнева си към Miz.


Caley, която стана известна в света на кеча с прякора "Angry Miz Girl", наскоро взе участие в Sportskeeda.com. Тя беше интервюирана и попитана за The Miz, който си върна титлата на WWE на турнира Elimination Chamber 2021 и беше помолена да заяви как се чувства за The Miz в сравнение с първата му победа през 2010 г.


Тя е казала следното по въпроса:


"Лично аз мисля, че той е един от най-добрите в списъка. Мога да ви кажа, че това е голяма промяна от моята идея отпреди 10 години, вече не съм ядосана за The Miz и го обичам толкова много, особено когато той е шампион като heel образ. Мисля, че не го оценяват достатъчно. Неговото име, което се вписва на характера му. Обичах да се срещам с The Miz. Той винаги беше много мил с мен. Прекалено трудолюбиво име, той работи усилено, за да си върне тази титла за 10 години и най-накрая успя. Мисля, че той заслужава този успех. "


След това тя беше попитана за възможността The Miz да защити титлата на WWE срещу Brock Lesnar, който би могъл да направи завръщането си за WrestleMania 37, дори и да не е сигурно. Тя каза следното по този въпрос:


"Честно казано, не ми пука много за Brock Lesnar. Lesnar никога не е бил един от любимите ми кечисти. Предпочитам да видя как Miz се изправя срещу Brock Lesnar, отколкото с Drew McIntyre в много грандиозен мач."

 

Cesaro с коментар след Elimination Chamber 2021

 

Cesaro: "Карам много бавно и тихо от един час насам. Наистина не знам какво да кажа. Бях много близо. Благодаря на всички, които вярват и продължават да вярват. Все още го вярвам. Благодаря ви за това. Винаги ще го правя. "


Както знаете, Cesaro успя да се задържи половин час на турнира Elimination Chamber в неделя. Докато Cesaro опитваше движението Cesaro Swing върху Daniel Bryan, Jey Uso се възползва от разсеяния Cesaro, като първо го неутрализира със superkick, след което му направи и Uso Splash, както и успя да го елиминира веднага след това. Cesaro, който предостави много в мача и хвана възможност за голяма титла, която възможност беше хванал години по-късно с празна ръка. Както виждате по-горе в новината, така е коментирал той в социалните мрежи след мача.

Царуването на The Miz с титлата може да бъде краткотрайно

 

WrestleVotes твърди, че царуването на The Miz с титлата се очаква да продължи за кратко, след като се превърна в новият шампион на WWE, като кешира Money in the Bank куфарчето в главният мач на Elimination Chamber 2021 в неделя. Според плановете на WWE, The Miz не е сред основните планове за WrestleMania 37. Това означава, че Miz ще загуби пояса на WWE много скоро.


Посочва се, че Bobby Lashley ще бъде сред важните планове на WrestleMania и дори следващата седмица да се превърне като шампион на WWE, отивайки на WrestleMania с титлата. Твърде възможно е WWE титлата да смени притежателят си на RAW следващата седмица или на Fastlane 2021 pay-per-view. Беше аргументирано, че The Miz ще загуби пояса от Lashley.


В момомента се говори относно плановете, че от компанията обмислят идеята да направят Bobby Lashley срещу Drew McIntyre за WWE титлата на WrestleMania 37. Имало е доста слухове, че срещата с Drew McIntyre ще се проведе. Беше посочено също, че служителите на WWE искат да дадат на Drew голям момент пред феновете, които ще присъстват в шоуто. Drew McIntyre който загуби титлата на Elimination Chamber pay-per-view се планира да спечели титлата за трети път, отпразнувайки победата пред 30 000 фенове, планирани да се присъединят към WrestleMania точно два месеца по-късно.

Sasha Banks: "Почти напусках WWE през 2019г."

 

Настоящата WWE SmackDown Womens шампионка Sasha Banks, която наскоро се присъедини към новия епизод на Broken Skull Sessions програмата, излъчвано от Steve Austin, даде да се разбере, че почти е щяла да напусне WWE през 2019 г.


Sasha Banks: "Депресията ме беше завладяла. Беше завладяла ума ми, мислите ми. Не можех да контролирам мислите си. Това място започваше да ми се струва твърде голямо. И наистина, наистина се губех, защото в продължение на седем години бях започнала дори да не чувам истинското ми име. Всичко, което чувах, беше Sasha Banks и ние почиваме само ден-два, когато тръгнем на път и пътуваме.


Дори не знаех как изглежда истинската ми коса, когато си бях вкъщи. Всичко, което виждах всеки ден, беше тази лилава коса. Имаше толкова много неща, на които им позволявах да ме контролират. Вече дори не знаех коя съм. Не знаех как ще работя, колко съм ядосана или разстроена. Вече не бях човекът, за когото мечтаех да бъда. И така, в един момент дори се натъкнах на феновете си, защото нещата излязоха извън контрол и исках да бъда сигурна, че няма да се загубя. Тогава се обърнах и си казах: „Какво правиш момиче? Добре, трябва да се махна и да се озова отново, трябва да действам смело по този въпрос. И това беше може би едно от най-трудните неща, които трябваше да направя ... да поискам да напусна WWE.


Отидох при Vince и казах, че искам да напусна и, че това е всичко което мога да направя. Vince ми отвърна: „Не, казах ти не, по дяволите!“ реагира така, след което каза, че ще ми даде 30 дни, за да си помисля. Но тази ситуация продължи повече от 30 дни и не съм била наоколо от месеци. Мога да кажа, че Vince се бореше да не ме загуби, защото съм била важно име за компанията. "

Кариерата на Bo Dallas в WWE може да е приключила

 

В последния брой на Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer сподели актуализация за бъдещето на Bo Dallas в кеча. Според Meltzer служителите на WWE вече не канят Bo Dallas дори да се включи в телевизията, но той все още е по договор с WWE и продължава да получава заплати от WWE, стоейки вкъщи.


Bo Dallas също започна собствен бизнес с недвижими имоти и използва свободното си време като агент по недвижими имоти. Смяташе се, че затова кариерата на Dallas в кеча може да приключила, подготвяйки се за нов живот.


Докладвайки новината, Dave Meltzer разкри още, че Bo Dallas в момента се среща с звездата от WWE Liv Morgan и те живеят заедно във фермерска къща. Bo Dallas започна да се среща с Liv Morgan веднага, след като се разведе със съпругата си Sarah Bäckman през 2019 година.

Big Show подписа с AEW

AEW обяви днес, че бившата WWE Big Show е подписал дългосрочен договор с тях. Той ще се появява под името Paul Wight. Той ще дава насоки на младите таланти, както и ще бъде част от коментаторският екип.