Реклама
Latest Active Forum Threads
Latest Active Threads WWEHDAll About WrestlingWWEHD Championship
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
WWE Survivor Series 2020 WW...
WWEHD Championship
145 Видяна
4 Отговори
434
26-11-2020 19:23
Hell in a Cell 2020 WWEHD C...
WWEHD Championship
129 Видяна
5 Отговори
wonderfull
28-10-2020 13:46
Clash Of Champions 2020 WWE...
WWEHD Championship
283 Видяна
6 Отговори
mitko9670
07-10-2020 11:41
КРИНДЖ
Лафче
9403 Видяна
10 Отговори
434
10-09-2020 23:58
WWEHD Fantasy Premier Leagu...
Спорт
259 Видяна
0 Отговори
wojda
02-09-2020 14:13
There are no threads in this forum.
There are no threads in this forum.
  Тема Видяна/Отговори Последен отговор
WWE Survivor Series 2020 WW...
WWEHD Championship
145 Видяна
4 Отговори
434
26-11-2020 19:23
Hell in a Cell 2020 WWEHD C...
WWEHD Championship
129 Видяна
5 Отговори
wonderfull
28-10-2020 13:46
Clash Of Champions 2020 WWE...
WWEHD Championship
283 Видяна
6 Отговори
mitko9670
07-10-2020 11:41
Summer Slam 2020 WWEHD Cham...
WWEHD Championship
211 Видяна
1 Отговори
wonderfull
22-08-2020 17:17
Extreme Rules 2020 WWEHD Ch...
WWEHD Championship
330 Видяна
4 Отговори
434
21-07-2020 13:26

The Miz спечели Dual-Brand Battle Royal на WWE Survivor Series

 

The Miz спечели в Dual-Brand Battle Royal, което се състоя снощи по време на Survivor Series Kickoff pre-шоуто.


На финала The Miz елиминира Dominik Mysterio, за да грабне победата. Изглеждаше сякаш Domonik елиминира The Miz по-рано в мача, но елиминацията не се счете за валидна. Dominik успя да надхвърли Chad Gable през въжетата, след което започна да празнува победата си, докато The Miz се върна на ринга, след което надхвърли Dominik.


RAW беше представен от Miz, Ricochet, Jeff Hardy, Elias, John Morrison, Angel Garza, Humberto Carrillo, Shelton Benjamin и Cedric Alexander. SmackDown беше представен от Dominik,Rey Mysterio, Apollo Crews, Kalisto, Shinsuke Nakamura, Chad Gable, Robert Roode, Dolph Ziggler и Murphy.


The Miz не получи нищо за победата си, освен правата за хвалене. Той отпразнува мача с куфарчето си Money In the Bank, докато феновете го освиркваха.

Рекламата за WWE TLC следващия месец

 

WWE обявиха за the 2020 WWE TLC pay-per-view, което ще се състои на 20 декември от WWE ThunderDome на Tropicana Field в Tampa Bay, Florida. По-долу е официалната реклама за турнира:

 

 

Финалната мач карта за WWE Survivor Series тази вечер

 

 

Тази вечер WWE Survivor Series pay-per-view ще се излъчва от WWE Amway Center в Orlando, FL, което ще разполага с последно сбогуване на The Undertaker.

 


Taker ще се появи на ринга за последно сбогуване тази вечер, но все още няма информация за това от какво ще се състои този сегмент. По-долу можете да видите финалната мач карта за турнира:

 


RAW vs. SmackDown
WWE Champion Drew McIntyre vs. WWE Universal Champion Roman Reigns

 


RAW vs. SmackDown
RAW Women’s Champion Asuka vs. SmackDown Women’s Champion Sasha Banks

 

RAW vs. SmackDown
WWE United States Champion Bobby Lashley vs. WWE Intercontinental Champion Sami Zayn

 


RAW vs. SmackDown
RAW Tag Team Champions The New Day vs. SmackDown Tag Team Champions The Street Profits

 


Men’s Traditional 5-on-5 Elimination Match
Team RAW (AJ Styles, Keith Lee, Sheamus, Braun Strowman, Riddle) vs. Team SmackDown (Kevin Owens, Jey Uso, Seth Rollins, King Baron Corbin, Otis)

 


Women’s Traditional 5-on-5 Elimination Match
Team RAW (Team Captains: WWE Women’s Tag Team Champions Shayna Baszler and Nia Jax, Peyton Royce, Lacey Evans, Lana) vs. Team SmackDown (Bianca Belair, Ruby Riott, Liv Morgan, Bayley, Natalya)

 

The Undertaker’s Final Farewell

 


Kickoff Pre-show: Dual-Brand Battle Royal
Participants TBA

David Hart Smith казва, че ще бъде насреща за оферти относно неговото завръщане в WWE

 

David Hart Smith, бившата звезда на WWE и член на The Hart Dynasty екипа наскоро беше интервюиран от "Sports Illustrated", заяви че ще бъде на разположение за предложения относно евентуално завръщане в WWE. Той потвърди също, че WWE ако му предложат подходяща сделка, не пречи на това той да се завърне, което би било вълнуващо за него.

 

David Hart Smith: " Определено мисля, че това e възможно. Бих искал да знам, ако ми се направи подходяща сделка, веднага бих искал да стана звезда на WWE. Сериозно планирах да взема участие в WWE Hall of Fame церемонията по-рано тази година, както и трябваше да отида на турне зедно с All Japan Pro Wrestling. Имах чудесна възможност на турнето 'Champion Carnival' през април, но не можех да пътувам, когато избухна епидемията от коронавирус. Имам толкова много неща за мислене и толкова много възможности за разглеждане, но с нетърпение очаквам да видя какво ще се случи в бъдеще. Може би ще се върна в WWE, кой знае ? Евентуално завръщане изглежда напълно възможно.

Кога ще приключи договорът на Alexa Bliss с WWE?

 

Наскоро Alexa Bliss, която беше гост на подкаст програмата „Better Together“, представена от Maria Menounos, обяви, че договорът й с WWE ще изтече приблизително след три или три години и половина считано oт сега. Тя също така заяви, че след изтичането на договора й, тя може да започне подготовка за раждане на деца.

 

Alexa Bliss: „Вече обсъдихме къде ще бъда или какво да направя, когато договорът ми с WWE изтече. След около три или три години и половина договорът ми ще изтече! Годеникът ми приветства това много добре, но иска да има дете възможно най-скоро. „Искам да имам първото си дете преди да стана на 45!“ Когато договорът ми с WWE изтече, мога да започна да се подготвям да имам деца като другите ми колеги. "

The Miz: „Въпреки всичко, което постигнах, хората не ме уважават“

 

Участвайки наскоро в подкаст програмата "KFC Radio" на уебсайта Barstool Sports, Mr. Money in the Bank The Miz, даде ясно да се разбере, че въпреки целия си успех, той не се зачита правилно от хората.


The Miz: "Дори в WWE понякога не мога да почувствам уважението, което чувствам така, както искам, може би мисля, че го заслужавам. Спечелих всяка титла, която трябва да бъде спечелена, но все пак понякога, знаете ли, отворете Twitter и прочетете какво е публикувано там и ще видите негативните коментари за мен през цялото време. Въпреки целия успех, който имах, хората не ме уважават. Те продължават да повтарят: „Не заслужаваш да бъдеш там, мразим те, ти си най-скромният кечист“. Но честно казано, гледам на тях като на комплименти, защото те ме мотивират, насочват ме и като пишат така просто се опозоряват и разкриват, че са тъпаци. Всъщност те ме подкрепят с подобни коментари, те не осъзнават. "

Царуването на Roman Reigns с WWE Universal титлата може да не отнеме много време

 

Говорейки за настоящото царуване на Roman Reigns с Universal титлата в последния епизод на Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer заяви, че царуването на Roman Reigns може да не продължи дълго. Vince McMahon реши да даде титлата на Roman, защото в момента няма алтернативно име.


Докладвайки новините по темата, Dave Meltzer също каза:


"Вярвате или не, но Roman Reigns няма да има дълго царуване над титлата. Макар че в момента това може да не изглежда очевидно, плановете не са по този начин. Не знам кой е човекът, който би трябвало да бъде шампион след Reigns, тъй като те по принцип обезцениха всички. Vince McMahon, реши да даде титлата на Reigns, защото няма алтернативно име. Ако успеят да се създадат интересни нови истории, може би ще могат да вземат титлата от Reigns и да я връчат на някой друг. Този човек може да бъде Seth или Bryan."

Seth Rollins ще стои далеч от екраните

 

Seth Rollins загуби в мача No Holds Barred срещу Rey Mysterio в изданието на SmackDown миналата седмица. Мачът на Seth Rollins срещу Murphy също беше обявен за шоуто тази седмица.


Очаква се Seth Rollins и Becky Lynch да прегърнат първото си дете през декември. Ето защо Seth Rollins може да вземе между 4 и 6 седмици почивка след следващия си мач.


Докладът също така подчертава, че Royal Rumble ще се състои през януари и че Seth Rollins може да се върне на това PPV.