Преглед на тема
 Принтиране на темата
WrestleMania dream card
Ultras-48
Зъдъръ сайт, по заглавието се подразбира каква ще бъде темата, така че да започваме по същество.

US Championship- Bobby Lashley vs Keith Lee


Двама от така наречените "големи" кечисти. Смятам, че могат да направят здрав мач за Щатската титла и това би било отличен шанс Кийт Лий да спечели първата си титла във федерацията (не че съм му голям фен).

6 man IC Championship Ladder match


Такива мачове видяхме на Кеч Мания 32 и 33 и се получиха доста добре. Първият беше спечелен от Даниел Браян, а следващата година Зак Райдър успя да грабне титлата. Един подобен мач е шанс за някой кечист да получи своя WrestleMania moment. Някой като Доминик Мистерио би бил добър вариант за победител. Вече беше замесен в някои нелоши истории, участва в добър мач с Ролинс и мисля, че е готов за първа титла в WWE.

Styles vs The Miz vs John Morrison No.1 Contender match


Понеже не измислих какво да правя с тях тримата реших да ги сложа един срещу друг. Миз загуби MITB, но продължава да копнее да спечели световната титла отново,Стайлс се чувства прецакан заради кеширането на Миз на TLC, а Морисън също смята, че заслужава шанс за титлата и по тези причини могат да направят някава история между тримата и мач, който да определи главният претендент за една от двете титли. Един такъв мач е и нож с две остриета, тъй като е идеална възможност за започване на вражда между най-добрите приятели Миз и Морисън.
В един такъв мач най-удачният вариант за победител би бил Ей Джей Стайлс, който да започне вражда за Вселенската Титла с Рейнс и да премине в Смака. Двамата през 2016 направиха страхотни мачове.
Миз и Морисън със сегашните си лигави образи трудно биха се вписали в мейн евент картинката. Една лична, добра вражда между двамата, в допълнение с няколко добри мача би могла да реабилитира образите им.

Rollins vs Edge


Не знам колко от вас си спомнят, но Ролинс и Едж имат стара история и "сметки за разчистване". В епизод на Рау през 2015 ако не се лъжа, Сет Ролинс, който тогава още притежаваше MITB contract-а, се опита да "счупи" врата на Острието и да го направи инвалид завинаги.
The Rated R Superstar вероятно ще се завърне на Ръмбъла и ще му трябва опонент. Ортън е във вражда с Фиенда, която със сигурност ще е доста дълга и отпада като вариан. Остава Ролинс. Сигурен съм, че двамата могат да ни представят нещо добро и очаквам да успеят да се сработят добре.Triple H vs Kevin Owens LMS/I Quit/No DQ


Трипси пропусна миналата Мания и тази година е задължително да има мач. Все още е в добра физическа форма и не е приключил съвсем.
От своя страна Оуенс се справя добре в последните месеци, направи много добро впечатление на TLC срещу Рейнс и един двубой с Играта е отличен шанс за него да се издигне още повече. Двамата имат и стара история, датираща от 2016 (i think).

Randy Orton vs The Fiend


Този мач е повече от ясен. Ортън си мисли, че е "убил" урода, но Брей ще се завърне някъде по "Пътя към Кеч Мания". Вероятно ще бъде с изгаряния по лицето, ще е още по-грозен и страшен отпреди и ще продължи враждата си с психо Рандал. Враждата към момента се развива страхотно, има космически потенциал и да се надяваме че дедо Винс и сценаристите ще продължат с добрата си работа.

Universal Championship:

Вариант едно - Roman Reigns vs Jey Uso vs Jimmy Uso
Самоанските братовчеди продължават семейната драма и борбата за доказване. Рейнс продължава да си играе с психиката на единия от братята (не ги различавам, сори). Доста вероятно е всичко това да доведе до един трипъл треат мач на WrestleMania.

Вариан две- Roman Reigns vs Daniel Bryan
Също доста вероятно. Топ хийлът в синьото шоу, срещу козелчето, който е любимец на феновете. Двамата и преди сме ги виждали един срещу друг през 2015 и направиха един от мачовете на годината.

Вариант три- Roman Reigns vs The Rock
Това е най-малко вероятно да се случи, но съм убеден, че всеки иска да го види.Дрийм мач отвсякъде.
Скалата се завръща, за да се саморазправи със самозабравилият се братовчед.

WWE Championship- Drew McIntyre vs John Cena (heel)


Разгледах активния ростър на Рау и не успях да намеря подходящ опонент за шотландеца. Поради тази причина се сетих за Джонката, който не се е появявал от последната Кеч Мания. Най-удачно е след случилото се, Сина да се завърне като хийл.
Един такъв мач с правилните решения може да бъде легендарен. WWE ще имат възможността да издигнат Дрю до небесата с една победа над Джони, или ще имат възможност да направят бодибилдъра 17 кратен световен шампион, с което да бие рекорда на Рик.

Това е от мен. Споделете вашият дрийм кард в коментарите.
Редактирана от Ultras-48 на 24-12-2020 19:15
"Чувствам се силен,защото съм българин"

Македония е българска
 
ivoCO
Поздравления за труда!Yes от мене макар че тука нямаш много читатели.
WWEHD CHAMPION- 1 Time
 
Moneymaker
Поздравления за темата! Аз няма да вкарвам много fantasy booking, по-скоро ще напиша обективни срещи за Манията.

Bobby Lashley vs. Keith Lee - United States Championship Match

Sami Zayn vs. Kevin Owens - Intercontinental Championship Match

Sasha Banks vs. Lacey Evans - Smackdown Womens Championship Match

Asuka vs. Charlotte Flair - Raw Womens Championship Match

The Miz vs. John Morrison - NO DQ Match

Drew McIntyre vs. Bray Wyatt - WWE Championship Match

Roman Reigns vs. Seth Rollins - WWE Universal Championship Match

Edge vs. Randy Orton
 
Отидете до форум