Преглед на тема
 Принтиране на темата
5 Причини CM Punk отново да се бие в WWE
ivoCO
images4.fanpop.com/image/photos/23100000/CM-Punk-opens-up-Raw-wwes-the-nexus-23109565-388-387.jpg

Всички знаем, че CM Punk напусна WWE през 2014 г. Той беше изправен пред здравословни проблеми и беше недоволен от позицията си в WWE. Но оттогава феновете с нетърпение чакат да видят The Cult of Personality отново на ринга. Въпреки че са изминали 5 години, откакто CM Punk напусна WWE, той не е загубил славата сред феновете си. И ден след ден на WWE ще има ударни вълни, когато тази жива легенда се завърне. Според мен Пънк може да се върне в WWE през 2019 г. и това са 5-те причини, поради които това може да се случи по-скоро.

statics.sportskeeda.com/wp-content/uploads/2017/04/punk-1492842655-800.jpg

5.Рейтингите на шоутата
Оценките достигат по-нови ниски с всяка седмица WWE се сблъска с голям спад през 2018 г., тъй като броят на зрителите намалява всяка седмица. За да върнат изгубените зрители и да стабилизират рейтингите, Винс Макмеан и Ко. се ангажираха да наблюдават лично предаванията. Все пак това не е помогнало на WWE, тъй като и двете не получават много гледания всяка седмица, въпреки въвеждането на бивши легенди и нови суперзвезди в списъка. Сценарият може да се промени, ако CM Punk се върне към компанията. CM Punk има изключителни умения в бойните спортове, а също така уменията на микрофон. Много мечтани мачве могат да се състоят, ако се завърне CM Punk, а това ще привлече много фенове да гледат шоуто.

statics.sportskeeda.com/editor/2018/12/56d52-15450453440399-800.jpg

4.Завръщане на AJ Lee
След съпруга си CM Punk, който напусна компанията през 2014 г., AJ Lee също напусна WWE през 2015 г. Ей Джей Лий бе издигната като най-добрата шампионка на Дивите от онова време, а също така е запомнена като пионер на женската революция. Ако CM Punk се подпише отново с WWE, очевидно AJ Lee също ще се върне за втори престой в WWE и може отново да управлява съблекалнята на жените. С акомпанимента на CM Punk, тя може да донесе много стабилност на WWE със своята харизма и конкурентоспособност.

i.imgur.com/lThPJK3.jpg

3.Провал в UFC
След като напусна WWE, CM Punk опита в UFC, но за съжаление той претърпя 2 загуби в 2 мача. Все пак WWE е най-добрата платформа за Пънк да прави това, което действително обича да прави.Ако Punk и Винс успеят да се разберат.WWE биха могли да се върнат към славните времена на кеча.

sportstowards.com/wp-content/uploads/2019/10/wwe-brock-lesnar.jpg

2.Да замени Брок Леснар
Известно е че Брок Леснар мисли за напускане на WWE.При окончателно решение от WWE могат да направят касов сторилайн между него и Punk.Което ще помогне да се случат нови зрелищни мачове между момчетата на Пол Хейман,както и за някои от нещата описани по-горе.

i.ytimg.com/vi/eNjv3lGvw-E/maxresdefault.jpg

1.AEW
Има новини,че AEW имат интерес да подпишат с Punk.След западането на TNA те са основна конкуренция WWE и освен това привлякоха някои суперзвезди на WWE
 
just_imp0subblle
Темата можеше да бъде малко по-добре оформена, но браво вижда се че си един от малкото хора, които все още ги е грижа за този сайт опитваш се! Относно Punk да се превърне в човек на Heyman ще бъде доста сложно в сценария. Попринцип той наистина е негов човек! Разсмиване Никога не съм спирал да се надявам, че този човек някога отново ще се върне на този ринг. Все още не е официално обявено, но ще го направят в неочакван момент, където ще избухна! Също както ти казах, прави темите с другия ти акаунт Smile
prikachi.com/images/800/9691800p.png


x2 WWEHD Champion
x1 WWEHD Universal Champion
 
http://wwehd.info/ranks.php
434
Имаш палец от мен Yes
WWEHD.INFO

3 TIMES WWEHD.CHAMPION
1 TIME UNIVERSAL CHAMPION

[center][i][b]First reign-31 Days(26.01.15-25.02.15)
Second reign- 69 Days(18.06.15-25.08.15)
Third reign - 52 Days (02
 
http://CMPunk.com
DeAn123
Ако Пънк се върне ще бъде страхотно! Може би година-две, след като Пънк се махна, много хора се отказаха да гледат WWE. Все пак той беше любимеца на много фенове. Едно евентуално негово завръщане на ринга и то на КечМания ще бъде неописуемо добро за федерацията! Много хора, които са спряли да гледат кеча ще им се повдигне интереса пак към него. За съжаление, засега това е само една мечта, но аз искрено се надявам тя да се сбъдне! Поздравления за смелостта да напишеш тема в този сайт Yes .
WWEHD Heavyweight Champion - 1 time
 
Отидете до форум