Преглед на тема
 Принтиране на темата
Keep, Push & Fire!
Teodosii
Keep - Nakamura
Push - Miz
Fire - Lashley
media.tenor.com/images/70f462dc31a51b6c3fb17bcdbecca908/tenor.gif
 
DeAn123
Keep- The Miz
Push - Nakamura
Fire- Lashley
WWEHD Heavyweight Champion - 1 time


i.imgur.com/vZUOa2D.gif
 
Ultras-48
Keep- Lashley
Лешли има изродска физика и е приличен зад микрофона. Искам да го видя срещу хора като Леснър,Дрю и Строуман. Заслужава по-свестен букинг.

Push - The Miz
Много уважавам Миз.Превърна се в един от любимците ми през последните години. Справя се отлично като хийл и като фейс, подобри се доста на ринга, а промотата му винаги са качествени. Надявам се някога отново да стане световен шампион, заслужава го!

Fire- Nakamura
Много противен,никаква харизма, лош инглиш и поведение на психично болен. В мачовете също не впечатлява, а там трябва да е най-силната му част.
"Чувствам се силен,защото съм българин"

Македония е българска
 
Moneymaker
Next:

Randy Orton, Seth Rollins, Daniel Bryan

Keep: Orton
Push: Bryan
Fire: Rollins
 
DeAn123
Keep- Daniel Bryan
Push- Seth Rollins
Fire-Randy Orton
WWEHD Heavyweight Champion - 1 time


i.imgur.com/vZUOa2D.gif
 
Ultras-48
Това ти е най-гадната комбинация до сега Devil

Keep- Seth Rollins
Люмибият ми от бившите членове на Щит.Добър хийл, слаб фейс. Уменията му на ринга и зад микрофона се безспорни. Жалко, че кюфтето го победи на Манията. С правилен букинг може да е сред най-интересните неща във федерацията.

Push-RANDY ORTON
Един от най-добрите хийлове за всички времена! Неслучайно Трите Хикса преди време беше казвал, че Ортън само в малешката си има повече талант от 90 процента от ростера.
На 40 е, което в кеча виждаме, че не е много (чифута Голдбърг, Гробаря). Ако има желание и се опази от контузии може да се бие като нищо още 10 години (не на full time разбира се).
Мисълта ми е, че има още какво да даде на федерацията и се надявам да видя още 1,2 негови run-а със световната титла.Виждаме, че като го вкарат в някоя добра история и той има интерес към нея, няма по-добър от него.
Знам, че много ще кажат, че му е минало времето, но като гледам какви са "таланти" всички тези ИНДИ-анци, мексиканци и подобни с които се напълни федерацията, то поне за мен хора като Ортън, Сина , Хиксовете, Леснър (стига да не е шампион) могат само да бъдат от полза .

Fire- Daniel Bryan
Козльо никога ми не е бил любимец, което не променя факта, че е страхотен кечист. Ролинс обаче ми е по-симпатичен, така че bye, bye Даниел Sad
"Чувствам се силен,защото съм българин"

Македония е българска
 
Отидете до форум