Преглед на тема
 Принтиране на темата
На Горещия стол!
DeAn123
Миа Калифа или Лана Роудс?

Джак Даниелс или Чивас Регал?

Шофьор ли си? И ако да, според теб какви мерки трябва да се вземат за да се намалят катастрофите?

Любим певец/певица?

Най-неловкото нещо след секс, което са ти казвали?

Подкрепяш ли Слави Трифонов и проекта му за политическа партия?

Скалата или Гробаря?
WWEHD Heavyweight Champion - 1 time


i.imgur.com/vZUOa2D.gif
 
TeloKe4
Така:

wojda
Любим момент в сайтyt? - Като момент мога да кажа когато вече несъществуващият ми профил стана мод. Иначе предпочитам вместо момент да кажа целия период през лято 2016, когато се обединихме срещу админите и сума ти неща бяха изпълнени. тогава реално се почувствах горд с това, което правех.
Какво най-много ти липсва от България? - Аз през няколко месеца си пътувам обратно, та е леко трудно нещо да ми залипсва много, но бих казал храната - от българското меню по-добре нема!

Teodosii
Какво учиш в университета и харесваш ли престоя си в този университет? - Уча International Communication, което обединява всякакви чудеса - от бизнес планове и работа с клиенти до създаване на мемета (for real). Унито и обстановката са окей, това че е на запад не значи, че всичко е перфектно - и тук си има проблеми, но пък откъм обучение винаги гледат да са точни, не те пускат ей така.
Кой е твоят любим сериал? - Откъм забавление и емоция - The Office, откъм чисто забавление и по-остър хумор - Always Sunny.
Смяташ ли да се върнеш в България след като завършиш университет? - Такава ми е идеята още отпреди да замина, планът още е такъв. Няма как да знам какво ще стане в следващите години, та ако всичко е успешно и взема та получа някаква изкушаваща оферта от чужбина плановете може да се променят.

434
холандките или българките са по-сек? - По-сек? Българките, без да се замислям и за момент. Тогава идва въпроса, че голяма част от българките са с гнусен манталитет. Затова пък познавам една холандо-българка, the best of both worlds.
ти имаш правото да избереш само двама колеги модератори да ти помагат - Виж как го правим - аз се занимавам с оформянето на форума и подредбата на сайта, ти се занимаваш с новините, приемането и писането, тъй като си професионалист, а Енчев наглежда за реда и всява страх.

Ultras-48
Кое най-много те дразни в западно европейците? - Специално за холандците не мога да кажа нещо отличително дразнещо, някои казват, че пренебрегват чужденците, аз такова нещо не съм забелязал поне засега. По-скоро бих казал, че те имат черти, които лично на мен ми допадат.
Има ли много мангали (пакистанци, псевдо "бежанци", чернилки) подобно на повечето държави от Западна Европа? - Не обичам думата "чернилки". Има бежанци и хора със забрадки, някои са от типа, които ние наричаме "мангали", но ти го каза - подобно на другите държави от Западна Европа, такова е, нищо не може да се направи.
Не знам дали все още се интересуваш от кеч, но трябва ли Едж да вземе световната титла в даден момент? - Не, нека си стои с легендарния статут, не трябва да става от тези легенди, които печелят титлите.

mr_enchev
Какво си спомняш от първия месец в сайта? - През първия ми активен месец бях насран още, не смеех да пиша чак толкова много в чата, особено виждайки как всички други си пишат, не бях сигурен дали ще бъда приет. Цъках си в конкурсчета и игра и това беше.
В кой конкурс участва първо? - Стани МЕ, когато конкурси като този още имаха стойност.
Помисли ли си че ще ни вземат правата и изхвърлят като опънахме нервите на админите? - На мен реално ми взеха правата, после сума време чаках да получа пак нещо, и то чак ти като напусна.
Топ 5 тролове и топ 5 потребители на всички времена. - Троловете prosto_ ги забравих, prosto_ мина много време. А иначе потребители:
HM: - calnex, wojda
5. Moneymaker - Денисyt си е Денисyt
4. RusevClub - да, слагам себе си и ич ми не е
3. 434 - най-големия сек
2. Унди - най-голямата легенда от ерата преди 2016.
1. mr_enchev - големият предводител


Moneymaker
Топ 5 моменти в сайта? - Горе го писах, не мога да избера пет - МЕ, модераторство, борба с админите.
Най-големите хийлове в сайта през годините? - Спрямо отношението към него от масата - Митко е най-големия хийл на всички времена.
Според теб има ли хора които заслужаваха да станат модератори в даден момент? - sasXo Smile

DeAn123
Миа Калифа или Лана Роудс? - Никога не съм гледал тази индустрия с идеята да имам любимци - ако е добро е добро.
Джак Даниелс или Чивас Регал? - tbh повечето уискита са ми еднакви.
Шофьор ли си? - Не.
Любим певец/певица? - Mainstream - Dua Lipa, за любимци спрямо различните жанрове и натроения ако тръгна да пиша ще стане роман.
Най-неловкото нещо след секс, което са ти казвали? - Аз съм като Power Rangers след като убият лошите - тръгвам си без да поглеждам и да се заслушвам назад.
Подкрепяш ли Слави Трифонов и проекта му за политическа партия? - Не, #NotMyTsitiridis!
Скалата или Гробаря? - Роки Скалния

Николаос Цитиридис
 
mr_enchev
На стола сяда Ултраса

RENAME 3 - WINNER
WWEHD FIGHTER 2015
KING OF THE SITE 2015
WWEHD BATTLE ROYAL СЕЗОН 4
ПОБЕДИТЕЛ В СТАНИ МЕЙН-ЕВЕНТЪР 6

И ЕДНА КАМАРА СЛАМИТА (10 за 2015 и още към 6-7 до 2018) Wink
 
https://www.twitch.tv/mr_enchev
Отидете до форум